Vanhemman väen piirin kevätretki

to 7.6. kello 09.30 - kello 16.30

Retkellä tutustutaan Tuusulanjärven rannalla sijaitseviin taiteilijakoteihin ja vieraillaan lottamuseossa.

Vanhemman väen piirin kevätretki torstaina 7.6.2018

Retkelle lähdetään Korson kirkolta klo 9.30 ja paluu Korson kirkolle on klo 16.30.

 

Tutustumme retkellä Tuusulanjärven rannalla sijaitseviin taiteilijakoteihin, Halosenniemeen sekä Ainolaan. Käymme myös lottamuseossa, jonka yhteydessä nautimme lounaan. Lounaan hinta on 25 euroa / 15 euroa museokortin omistajille (Huom! Kortti mukaan)

 

Hinta sisältää matkat, sisäänpääsyt, opastukset sekä lounaan (hernekeitto ja pannukakku). Ilmoittautuminen kirkkoherranvirastoon 31.5. mennessä, p. 09 830 6552. Mukaan mahtuu 40 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Matkalla ovat mukana seurakuntapastori Jani Vanhala ja diakoni Saana Tourunen.


Järjestäjä

Korson seurakunta

Aikuistyön pastori
Korson seurakunta

Toimin Korson seurakunnassa aikuistyön pastorina. Työnkuvaani kuuluu tapahtumien ja toiminnan järjestäminen aina nuorista aikuisista eläkeikäisiin saakka. Minua kiinnostaa erityisesti uskonnollinen kokemus sekä sen uudenlaiset, muuntuvat muodot modernissa maailmassa. Myös kristillinen mystiikka ja taide ovat lähellä sydäntäni. Papin työssä pidän tärkeimpänä sitä, että saan omalla pienellä panoksellani olla tekemässä Jumalan läsnäoloa maailmassa ymmärrettävämmäksi ja näkyvämmäksi. 

Diakoni
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Hei! Olen Saana Tourunen, diakoniatyöntekijä. Minun alaani Korson seurakunnassa ovat erityisesti vanhustyö ja vapaaehtoistyö. Arkipäiväisessä työssäni nämä kaksi asiaa usein risteävät toisiaan. Esimerkiksi niin, että käyn yhdessä meidän seurakunnan vapaaehtoisten kanssa laulattamassa palvelutaloissa asuvia vanhuksia. Minusta on tärkeää saada ihmiseen kontakti. Muistisairaiden parissa laulaminen on siihen usein paras väline. Musiikki on tärkeä osa minua, työssä ja vapaa-ajalla. Toinen innostuksen aiheeni on luonto. Rakastan luonnossa liikkumista ja luonnon tarkkailua.

 

Katso myös

su 19.8.2018 klo 7.00 - la 25.8.2018 klo 23.59

Ylläs ja lähitunturit

Ohjelmallinen leiri Lapin maisemissa

Lomailua ja ulkoilua työikäisille - yhdessä enemmän Ylläksellä!
ma 20.8. klo 17.30 -19.00

Myyrmäen kirkko

Raamattupiiri Ilosanoma

Sinun ei tarvitse tuntea Raamattua etukäteen, tärkeintä on tulla mukaan!
ti 21.8. klo 6.00

Asolan seurakuntatalo

ILMOITTAUDU! Vvapaaehtoistoiminnan peruskurssi (tiistaisin 18.9.-16.10)

TERVETULOA Vapaaehtoistoiminnan peruskurssille! Kysele lisää ja ilmoittaudu merja.asplund@vantaa.fi tai irma.liljeström@evl.fi tai 050 553 8459/Irma