Kesämuskari

ma 4.6. kello 10.00

Kesämuskari Kivistön kirkko, Myyrmäen kirkko

Muskarissa lauletaan, leikitään ja soitetaan rytmisoittimilla

Muskarissa lapset saavat laulaa, leikkiä ja soittaa rytmisoittimilla. Lapset osallistuvat muskariin yhdessä vanhemman kanssa.

 

Myyrmäen kirkko klo 10-11 (St. Martin)

maanantai 4.6., tiistai 5.6. ja keskiviikko 6.6.

Kivistön kirkko klo 10-11 Pihamuskari (säävaraus)

maanantai 11.6. ja tiistai 12.6.

 

Kesämuskarit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

TERVETULOA!

 

Tiedustelut Ritva-Leena Tuuli p. 050 358 9217

 


Järjestäjä

Vantaankosken seurakunta

Lastenohjaaja
Vantaankosken seurakunta

Työpäivistäni suuri osa kuluu musiikin parissa. Pidän perhemuskareita ja muitakin lasten musiikkituokioita. Ajattelen, että musiikki kuuluu kaikille ja mitä aiemmin lapsi johdatetaan musiikin maailmaan sitä varmemmin hän saa musiikista elinikäisen ystävän, tunteiden tulkin ilossa ja surussa.​

Ohjaan myöskin Yksinhuoltajien olohuonetta ja Family Caféta, joka on pienimuotoinen kansainvälinen kahvila. Näissä kummassakin ryhmässä jaamme viikon kuulumisia ja tuomme Taivaan Isän eteen mieltämme painavia asioita, rukoillen ja jakaen. "Kantakaa toistenne kuormia, niin te täytätte Krituksen lain" on raamatunkohta, joka ei ole minulle niinkään laki vaan oikeus olla tukemassa ja myös tuettavana. Yhdessä olemme enemmän ja kun Taivaan Isän siunaus on mukana, niin pienestäkin purosta voi kasvaa suuri joki.

Katso myös

pe 25.5. klo 19.00 -20.00

Korson kirkko

Kevätbarokin solinaa -konsertti

Musiikkia viululle ja cembalolle
su 27.5. klo 18.00 -19.30

Pyhän Laurin kirkko

Ylistys ajasta aikaan - Bach kohtaa Arvo Pärtin

Vantaan kanttorit yhdistävät taas voimansa. Juhlakuoron ohjelmassa on kaksi J.S. Bachin messua sekä Arvo Pärtin Magnificat. Barokin runsaus vai Pärtin riisuttu lumo - kummalla tavalla sinun sielusi soi? Orkesterina Espoon Barokki, johtaa Kaapo Ijas.