Kevättuulia - Con Amore -kuoron konsertti

ke 16.5. kello 19.00

Kevättuulia - Con Amore -kuoron konsertti Pyhän Laurin kirkko

Kevättuulia on keväinen vuoropuhelu italialaisen ja pohjoisen musiikin välillä. Kuoron ohjelmassa on mm. italialaisen Bepi de Marzin sävellyksiä sekä suomalaista ja ruotsalaista kuoromusiikkia. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.

Con Amore on vuonna 1993 toimintansa aloittanut yhdeksänhenkinen kuoro, jonka lähes kaikki jäsenet asuvat Patolan, Pakilan ja Torpparinmäen alueilla. Kuoroa johtaa Emmi Saulamaa.

Kuoro on keskittynyt mm. italialaisen säveltäjän ja kuoronjohtajan Bepi De Marzin (s.1935-) musiikin esittämiseen. Säveltäjän oma mieskuoro tunnetaan Pohjois-Italiassa nimellä I Crodaioli.


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Katso myös

to 28.6. klo 12.00

Pyhän Laurin kirkko

Pilvi Listo (cembalo): Das Wohltemperierte Klavier / Laurin päiväkonsertit -sarja

Ohjelmassa Johann Sebastian Bachin musiikkia Pilvi Liston Bach-albumilta (Wohltemperiertes Klavier) ja muuta saman aikakauden musiikkia. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.
ke 4.7. klo 12.00 -12.30

Asolan seurakuntatalo

KAIKENMAAILMAN VEISUT eli ilmainen matka maailman ympäri

- lauletaan puoli tuntia virsiä eri maista
to 5.7. klo 12.00

Pyhän Laurin kirkko

Kamarikuoro Qoro Quando: HeinäQ / Laurin päiväkonsertit -sarja

Konsertin ohjelma on monipuolinen kattaus sakraalia ja maallista musiikkia, uudesta perinteiseen, menevästä meditatiivisen rauhoittavaan. Tyylilajit ja aikakaudet punoo yhteen kuoron taiteellinen johtaja Jori Männistö. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.