Kevättuulia - Con Amore -kuoron konsertti

ke 16.5. kello 19.00

Kevättuulia - Con Amore -kuoron konsertti Pyhän Laurin kirkko

Kevättuulia on keväinen vuoropuhelu italialaisen ja pohjoisen musiikin välillä. Kuoron ohjelmassa on mm. italialaisen Bepi de Marzin sävellyksiä sekä suomalaista ja ruotsalaista kuoromusiikkia. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.

Con Amore on vuonna 1993 toimintansa aloittanut yhdeksänhenkinen kuoro, jonka lähes kaikki jäsenet asuvat Patolan, Pakilan ja Torpparinmäen alueilla. Kuoroa johtaa Emmi Saulamaa.

Kuoro on keskittynyt mm. italialaisen säveltäjän ja kuoronjohtajan Bepi De Marzin (s.1935-) musiikin esittämiseen. Säveltäjän oma mieskuoro tunnetaan Pohjois-Italiassa nimellä I Crodaioli.


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Katso myös

su 19.8. klo 14.00

Kivistön kirkko

Vantaan yhteiset siioninvirsiseurat

Koko Vantaan yhteisiä siioninvirsiseuroja vietetään Kivistön kirkossa.
ma 20.8. klo 18.30 -20.30

Myyrmäen kirkko

Käsikelloyhtye Sonus toivottaa uudet soittajat tervetulleiksi

Haluaisitko oppia soittamaan Suomessa vielä melko harvinaista instrumenttia ja tekemään musiikkia yhdessä? Käsikellojensoitto on yhteistyötä, kovaa harjoittelua ja musiikista nauttimista. Hyvässä porukassa soittaminen on hauskaa, haastavaa ja hulvatonta. Uusia soittajia otetaan syyskuun loppuun asti.
ma 20.8. klo 18.30 -20.30

Myyrmäen kirkko

Lauluyhtye Sonus hakee uusia laulajia, myös miehet tervetulleita!

Lauluyhtyeessä on tällä hetkellä viisi laulajaa. Ohjelmisto koostuu suurimmalta osin 1-3 äänisistä lauluista. uusin yhtyeelle tehdyin sovituksin. Pääasiassa yhtye konsertoi yhdessä Käsikelloyhtye Sonuksen kanssa.