Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan kynttiläkiertueen konsertti Pyhän Laurin kirkossa

to 10.5. kello 16.00

Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan kynttiläkiertueen konsertti Pyhän Laurin kirkossa Pyhän Laurin kirkko

Varusmiessoittokunnan kamariorkesterin jo klassikoksi muodostunut kynttiläkiertue huipentuu helatorstaina Pyhän Laurin kirkkoon. Ohjelmistosta löytyy niin ajattomia klassikoita kuin moderneja tuulahduksia. Konsertissa kuullaan mm. Antonio Vivadia ja toukokuun 1918 tapahtumien vuoksi ajankohtaisen Toivo Kuulan sävellyksiä. Konsertin johtaa yliluutnantti Tommi Suutarinen. Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa.

Puolustusvoimien varusmiessoittokunta on energinen ja särmikäs lähes sadan hengen joukko nuoria ja taitavia asevelvollisuuttaan suorittavia miehiä ja naisia. Varusmiessoittokunta sijaitsee Panssariprikaatissa Hattulan Parolannummella.

Varusmiessoittokunnan konsertteihin sisältyy niin hartaita hetkiä, klassisia mestariteoksia, kuviomarssia, groovea meininkiä kuin svengaavaa jazziakin — siis monipuolista soittoa lavalla ja liikkeessä.

Lue lisää: http://sotilasmusiikki.fi/puolustusvoimien-varusmiessoittokunta


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Katso myös

la 22.9. klo 16.00

Hakunilan kirkko

Kamarikuoro Vivacen konsertti

Portugalin kilpamatkan lähtökonsertti
su 23.9. klo 17.00 -18.00

Pyhän Laurin kirkko

Omalla äänellä -lauluryhmän 10-vuotisjuhlakonsertti

Konsertissa lauletaan yhdessä ja erikseen tuttuja, rakkaita lauluja. Mukana myös Laurin laulajat ja bändi antamassa vauhtia yhteislaululle. Johtaa Terje Kukk. Vapaa pääsy, vapaaehtoinen ohjelmamaksu.
ma 24.9. klo 18.30 -20.30

Myyrmäen kirkko

Käsikelloyhtye Sonus toivottaa uudet soittajat tervetulleiksi

Haluaisitko oppia soittamaan Suomessa vielä melko harvinaista instrumenttia ja tekemään musiikkia yhdessä? Käsikellojensoitto on yhteistyötä, kovaa harjoittelua ja musiikista nauttimista. Hyvässä porukassa soittaminen on hauskaa, haastavaa ja hulvatonta. Uusia soittajia otetaan syyskuun loppuun asti.