Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan kynttiläkiertueen konsertti Pyhän Laurin kirkossa

to 10.5. kello 16.00

Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan kynttiläkiertueen konsertti Pyhän Laurin kirkossa Pyhän Laurin kirkko

Varusmiessoittokunnan kamariorkesterin jo klassikoksi muodostunut kynttiläkiertue huipentuu helatorstaina Pyhän Laurin kirkkoon. Ohjelmistosta löytyy niin ajattomia klassikoita kuin moderneja tuulahduksia. Konsertissa kuullaan mm. Antonio Vivadia ja toukokuun 1918 tapahtumien vuoksi ajankohtaisen Toivo Kuulan sävellyksiä. Konsertin johtaa yliluutnantti Tommi Suutarinen. Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa.

Puolustusvoimien varusmiessoittokunta on energinen ja särmikäs lähes sadan hengen joukko nuoria ja taitavia asevelvollisuuttaan suorittavia miehiä ja naisia. Varusmiessoittokunta sijaitsee Panssariprikaatissa Hattulan Parolannummella.

Varusmiessoittokunnan konsertteihin sisältyy niin hartaita hetkiä, klassisia mestariteoksia, kuviomarssia, groovea meininkiä kuin svengaavaa jazziakin — siis monipuolista soittoa lavalla ja liikkeessä.

Lue lisää: http://sotilasmusiikki.fi/puolustusvoimien-varusmiessoittokunta


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Katso myös

to 26.7. klo 12.00

Pyhän Laurin kirkko

Trio Gambaamo: Weisuuta wanhoista kirjoista / Laurin päiväkonsertit -sarja

Weisuuta wanhoista kirjoista on konsertti, jossa yhdistyy suomalainen yhteisveisuuperinne sekä konserttinumerot. Kolmen muusikon – Pia Rask, Katri Susitaival ja Olli Knuth – muodostama kokoonpano on harvinainen: säestyssoittimina ovat urkuharmooni, avainviulu, viola da gamba ja balalaikka. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.
to 2.8. klo 12.00 -13.00

Pyhän Laurin kirkko

Milana Misic: Aikoja sitten / Laurin päiväkonsertit -sarja

Milana Misic esiintyy Pyhän Laurin kirkon kesäkonserttisarjassa yhdessä Tuomas ”Tumppu” Kesälän (piano) ja Juha Lanun (basso) kanssa. Konsertissa kuullaan Milanan omia sekä hänen äitinsä Laila Kinnusen lauluja. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.
ma 6.8. klo 19.00 -20.30

Pyhän Laurin kirkko

BRQ Vantaa Festival: Adeu, mon cuer – Rakkaudesta ja kuolemasta

Vanhan musiikin festivaali alkaa jälleen! Avauskonsertista vastaa Contactus: Hiromi Bando, sopraano, Juho Myllylä, nokkahuilut, Miron Andreas, vielle. Lisätiedot ja lippuhinnat: www.brq.fi