Tero Kuparinen (laulu ja kitara): Agape -levyn julkaisukonsertti

ke 9.5. kello 18.00

Tero Kuparinen (laulu ja kitara): Agape -levyn julkaisukonsertti Pyhän Laurin kirkko

Laulutekijä Tero Kuparisen huhtikuussa 2018 ilmestyneen Agape -pop-rock -levyn julkaisukonsertti. Kuparinen on koonnut levylle väkivaltaa vastustavia lauluja sekä tekstejä, jotka käsittelevät avioliittoa ja parisuhdetta. Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa.

Tero Kuparinen on itseoppinut tuottelias lauluntekijä ja laulaja, joka toimii myös kappalaisena Akaassa. Soittoharrastuksena hän aloitti kitaransoitolla murrosikäisenä, myöhemmin instrumenteiksi tulivat rummut ja piano. Ensimmäiset laulunsa hän teki parikymppisenä, jolloin hän alkoi säveltää runoja. Niistä hän julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa Sano että rakastat vuonna 1996.

Tero Kuparisen musiikkia ovat levyttäneet mm. tangoprinssi Leif Lindeman ja Jaana Raivio. Hänen joululaulunsa Joulun salaisuus soi monen kuoron ohjelmistossa. Hän on säveltänyt mm. Pia Perkiön, Anna-Mari Kaskisen, Marja-Leena Mikkolan, Eino Leinon, Saima Harmajan, Aale Tynnin, Jori Nummelinin, Lars E. Carlssonin ja Aila Meriluodon tekstejä. Ohjelmistossa on lasten musiikkia, hengellistä, iskelmää, folkia, kantria ja poppia.


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Katso myös

su 27.5. klo 18.00 -19.30

Pyhän Laurin kirkko

Ylistys ajasta aikaan - Bach kohtaa Arvo Pärtin

Vantaan kanttorit yhdistävät taas voimansa. Juhlakuoron ohjelmassa on kaksi J.S. Bachin messua sekä Arvo Pärtin Magnificat. Barokin runsaus vai Pärtin riisuttu lumo - kummalla tavalla sinun sielusi soi? Orkesterina Espoon Barokki, johtaa Kaapo Ijas.
ke 30.5. klo 17.15 -18.15

Kivistön kirkko

Lasten lauluryhmä Kastehelmi

Lasten lauluryhmä Kastehelmi harjoittelee ja laulaa hengellisiä- ja tavallisia lastenlauluja.
ke 30.5. klo 19.00

Myyrmäen kirkko

"Matkalla"

Kuorojen kevätkonsertti