Tero Kuparinen (laulu ja kitara): Agape -levyn julkaisukonsertti

ke 9.5. kello 18.00

Tero Kuparinen (laulu ja kitara): Agape -levyn julkaisukonsertti Pyhän Laurin kirkko

Laulutekijä Tero Kuparisen huhtikuussa 2018 ilmestyneen Agape -pop-rock -levyn julkaisukonsertti. Kuparinen on koonnut levylle väkivaltaa vastustavia lauluja sekä tekstejä, jotka käsittelevät avioliittoa ja parisuhdetta. Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa.

Tero Kuparinen on itseoppinut tuottelias lauluntekijä ja laulaja, joka toimii myös kappalaisena Akaassa. Soittoharrastuksena hän aloitti kitaransoitolla murrosikäisenä, myöhemmin instrumenteiksi tulivat rummut ja piano. Ensimmäiset laulunsa hän teki parikymppisenä, jolloin hän alkoi säveltää runoja. Niistä hän julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa Sano että rakastat vuonna 1996.

Tero Kuparisen musiikkia ovat levyttäneet mm. tangoprinssi Leif Lindeman ja Jaana Raivio. Hänen joululaulunsa Joulun salaisuus soi monen kuoron ohjelmistossa. Hän on säveltänyt mm. Pia Perkiön, Anna-Mari Kaskisen, Marja-Leena Mikkolan, Eino Leinon, Saima Harmajan, Aale Tynnin, Jori Nummelinin, Lars E. Carlssonin ja Aila Meriluodon tekstejä. Ohjelmistossa on lasten musiikkia, hengellistä, iskelmää, folkia, kantria ja poppia.


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Katso myös

to 26.7. klo 12.00

Pyhän Laurin kirkko

Trio Gambaamo: Weisuuta wanhoista kirjoista / Laurin päiväkonsertit -sarja

Weisuuta wanhoista kirjoista on konsertti, jossa yhdistyy suomalainen yhteisveisuuperinne sekä konserttinumerot. Kolmen muusikon – Pia Rask, Katri Susitaival ja Olli Knuth – muodostama kokoonpano on harvinainen: säestyssoittimina ovat urkuharmooni, avainviulu, viola da gamba ja balalaikka. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.
to 2.8. klo 12.00 -13.00

Pyhän Laurin kirkko

Milana Misic: Aikoja sitten / Laurin päiväkonsertit -sarja

Milana Misic esiintyy Pyhän Laurin kirkon kesäkonserttisarjassa yhdessä Tuomas ”Tumppu” Kesälän (piano) ja Juha Lanun (basso) kanssa. Konsertissa kuullaan Milanan omia sekä hänen äitinsä Laila Kinnusen lauluja. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.
ma 6.8. klo 19.00 -20.30

Pyhän Laurin kirkko

BRQ Vantaa Festival: Adeu, mon cuer – Rakkaudesta ja kuolemasta

Vanhan musiikin festivaali alkaa jälleen! Avauskonsertista vastaa Contactus: Hiromi Bando, sopraano, Juho Myllylä, nokkahuilut, Miron Andreas, vielle. Lisätiedot ja lippuhinnat: www.brq.fi