Tero Kuparinen (laulu ja kitara): Agape -levyn julkaisukonsertti

ke 9.5. kello 18.00

Tero Kuparinen (laulu ja kitara): Agape -levyn julkaisukonsertti Pyhän Laurin kirkko

Laulutekijä Tero Kuparisen huhtikuussa 2018 ilmestyneen Agape -pop-rock -levyn julkaisukonsertti. Kuparinen on koonnut levylle väkivaltaa vastustavia lauluja sekä tekstejä, jotka käsittelevät avioliittoa ja parisuhdetta. Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa.

Tero Kuparinen on itseoppinut tuottelias lauluntekijä ja laulaja, joka toimii myös kappalaisena Akaassa. Soittoharrastuksena hän aloitti kitaransoitolla murrosikäisenä, myöhemmin instrumenteiksi tulivat rummut ja piano. Ensimmäiset laulunsa hän teki parikymppisenä, jolloin hän alkoi säveltää runoja. Niistä hän julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa Sano että rakastat vuonna 1996.

Tero Kuparisen musiikkia ovat levyttäneet mm. tangoprinssi Leif Lindeman ja Jaana Raivio. Hänen joululaulunsa Joulun salaisuus soi monen kuoron ohjelmistossa. Hän on säveltänyt mm. Pia Perkiön, Anna-Mari Kaskisen, Marja-Leena Mikkolan, Eino Leinon, Saima Harmajan, Aale Tynnin, Jori Nummelinin, Lars E. Carlssonin ja Aila Meriluodon tekstejä. Ohjelmistossa on lasten musiikkia, hengellistä, iskelmää, folkia, kantria ja poppia.


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Katso myös

su 23.9. klo 17.00 -18.00

Pyhän Laurin kirkko

Omalla äänellä -lauluryhmän 10-vuotisjuhlakonsertti

Konsertissa lauletaan yhdessä ja erikseen tuttuja, rakkaita lauluja. Mukana myös Laurin laulajat ja bändi antamassa vauhtia yhteislaululle. Johtaa Terje Kukk. Vapaa pääsy, vapaaehtoinen ohjelmamaksu.
ma 24.9. klo 18.30 -20.30

Myyrmäen kirkko

Käsikelloyhtye Sonus toivottaa uudet soittajat tervetulleiksi

Haluaisitko oppia soittamaan Suomessa vielä melko harvinaista instrumenttia ja tekemään musiikkia yhdessä? Käsikellojensoitto on yhteistyötä, kovaa harjoittelua ja musiikista nauttimista. Hyvässä porukassa soittaminen on hauskaa, haastavaa ja hulvatonta. Uusia soittajia otetaan syyskuun loppuun asti.
ma 24.9. klo 18.30 -20.30

Myyrmäen kirkko

Lauluyhtye Sonus hakee uusia laulajia, myös miehet tervetulleita!

Lauluyhtyeessä on tällä hetkellä viisi laulajaa. Ohjelmisto koostuu suurimmalta osin 1-3 äänisistä lauluista. uusin yhtyeelle tehdyin sovituksin. Pääasiassa yhtye konsertoi yhdessä Käsikelloyhtye Sonuksen kanssa.