Retki Hietaniemen hautausmaalle

la 5.5. kello 10.00 - kello 16.00

Retki Hietaniemen hautausmaalle

Hietaniemen hautausmaa

Tutustumme Hietaniemen hautausmaahan.

Tapaamme klo 10 Hietaniemen hautausmaan pääportilla (os. Hietaniemenkatu 20). Tutustumme kulttuurihistoriallisesti Suomen merkittävimpään hautausmaahan ja käymme lounastamassa ravintola Perhossa.

Retken hinta on 30 euroa. Ilmoittautuminen pe 27.4 mennessä kirkkoherranvirastoon p. 09 8306 450 tai hameenkylan.seurakunta@evl.fi.


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Kappalainen
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Aikuistyö, vapaaehtoistyö

Olen Hämeenkylän seurakunnan kappalainen. Hämeenkylä on minulle tuttu vuosien takaa. Tulin Hämeenkylän lukioon töihin v. 1999 ja siirryin seurakuntapapiksi v. 2008. Erityisen iloinen olen vanhoista oppilaistani, joita olen saanut vihkiä ja joiden lapsia olen saanut kastaa. Jos haluat auttaa seurakuntaa ja alueen ihmisiä osaamisellasi, ota minuun yhteyttä. Alueella tarvitaan auttavia käsiä ja osaamistasi.  Harrastan aktiivisesti liikuntaa, pelaan jalkapalloa ja tennistä. Projektinani on nyt keskeneräinen hirsitalo, joka tulisi tehdä loppuun. Yksi asia on saatu loppuun. Se on Kristuksen täydellinen sovitus ja armo, josta riittää sinullekin.

Projektityön koordinaattori
Hämeenkylän seurakunta

Aikuistyö ja lähetystyö.

Terve! Olen Espoolainen nuorimies, nimeltäni Jarkko.

Ajauduin hyvässä johdatuksessa Vantaan puolelle töihin jalkapallopelien kautta. Minulle selvisi, että noin 8 kilometrin päässä kodistani on upea seurakunta täynnä hienoja ihmisiä.

Palvelen Hämeenkylän seurakunnassa nyt kolmatta vuotta ja olen kiitollinen, että saan olla juuri täällä töissä. Toimin projektityön koordinaattorina, mutta vastuualueina ovat myös lähetystyö, jota sain itsekin tehdä Mongoliassa urheilulähetystyön merkeissä, sekä vapaaehtoistyö. Monessa saan siis olla mukana, joten varmasti näemme! :)

Minulle saa ihan rohkeasti soittaa tai tulla juttelemaan.

Katso myös

la 26.5. klo 9.00 -18.00

Vivamon loma- ja kurssikeskus. Vivamontie 2, Lohja.

Retki Medialähetyspäiville la 26.5

Lähde mukaan Medialähetyspäiville Lohjan Vivamoon. Kesäjuhlan teemana on Yhteyden ytimessä - jo vuodesta 1973. Ohjelmassa lähetysaiheisia teemoja, Raamatun opetusta, rukousta ja musiikkia.
la 26.5. klo 10.00 -16.00

Retki Suomenlinnaan

Pelataan pelejä ja syödään yhdessä.