Requiem -retki Fiskarsiin ja Perniöön

su 15.4. kello 09.00 - kello 17.00

Requiem -retki Fiskarsiin ja Perniöön

Fiskars ja Perniö

Lähde kuuntelemaan Mozartin Requiemia ja tutustumaan Fiskarsiin ja Perniöön. Ilmoittautuminen pe 6.4. mennessä.

Teemme retken Fiskarsiin ja Perniöön kuuntelemaan kanttori Hannu-Pekka Heikkilän johtamaa legendaarista musiikkiteosta Mozartin Requiem.

Yhteiskuljetus lähtee Hämeenkylän kirkolta klo 9 kohti Fiskarsia, jossa on aikaa tutustua alueeseen ja syömme lounaan n.klo 12. Fiskarista lähdemme kohti Perniön vanhaa kirkkoa kuuntelemaan musiikkiteosta, joka alkaa klo 14.

Paluumatkalla pysähdymme vielä tarvittaessa omakustanteiselle kahville. Palaamme kirkolle noin klo 17.

Retki maksaa 40 e, johon sisältyy bussikuljetukset, erinomainen lounas ja musiikkiohjelma. Ilmoittautumiset pe 6.4. mennessä kirkkoherranvirastoon puh. 09-830 6450 tai hameenkylan.seurakunta@evl.fi


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Projektityön koordinaattori
Hämeenkylän seurakunta

Aikuistyö ja lähetystyö.

Terve! Olen Espoolainen nuorimies, nimeltäni Jarkko.

Ajauduin hyvässä johdatuksessa Vantaan puolelle töihin jalkapallopelien kautta. Minulle selvisi, että noin 8 kilometrin päässä kodistani on upea seurakunta täynnä hienoja ihmisiä.

Palvelen Hämeenkylän seurakunnassa nyt kolmatta vuotta ja olen kiitollinen, että saan olla juuri täällä töissä. Toimin projektityön koordinaattorina, mutta vastuualueina ovat myös lähetystyö, jota sain itsekin tehdä Mongoliassa urheilulähetystyön merkeissä, sekä vapaaehtoistyö. Monessa saan siis olla mukana, joten varmasti näemme! :)

Minulle saa ihan rohkeasti soittaa tai tulla juttelemaan.