Vaskivuoren lukion musiikin lukiodiplomikonsertti

ti 10.4. kello 19.00 - kello 20.30

Vaskivuoren lukion musiikin lukiodiplomikonsertti Pyhän Laurin kappeli

Tervetuloa kuulemaan nuorten osaajien musiikin lukiodiplomikonsertteja. Vapaa pääsy.

Musiikin lukiodiplomit ovat lukion päättövaiheessa olevien opiskelijoiden kypsyysnäytteitä. Tänä vuonna Vaskivuoren lukion klassisen ohjelmiston diplomeja valmistuu viisi: konserttikantele, huilu, piano ja viulu. Lisäksi kuullaan erilaisia laulukokoonpanoja. Yksi diplomiesitys koostuu 3-4- kappaleesta ja kestää n. 15 minuuttia.

Vantaalaisessa Vaskivuoren lukiossa on noin 1000 opiskelijaa, joista 120 on musiikki- ja tanssilukiossa. Lisäksi koulussa on medialinja. Vaskivuoren lukiossa tehdään ahkerasti työtä ja saavutetaan hyvät tulokset. Koulu on tunnettu tietotekniikan erityisosaamisesta, matemaattis-luonnontieteellisestä painotuksesta, tanssista ja musiikista. Kuorolaulu, musiikkiteatteri ja äänitystekniikka tunnetaan musiikin alueelta parhaiten. Koulussa arvostetaan luovuutta ja taidekasvatusta.


Järjestäjä

Vaskivuoren lukio

Katso myös

to 28.6. klo 12.00

Pyhän Laurin kirkko

Pilvi Listo (cembalo): Das Wohltemperierte Klavier / Laurin päiväkonsertit -sarja

Ohjelmassa Johann Sebastian Bachin musiikkia Pilvi Liston Bach-albumilta (Wohltemperiertes Klavier) ja muuta saman aikakauden musiikkia. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.
ke 4.7. klo 12.00 -12.30

Asolan seurakuntatalo

KAIKENMAAILMAN VEISUT eli ilmainen matka maailman ympäri

- lauletaan puoli tuntia virsiä eri maista
to 5.7. klo 12.00

Pyhän Laurin kirkko

Kamarikuoro Qoro Quando: HeinäQ / Laurin päiväkonsertit -sarja

Konsertin ohjelma on monipuolinen kattaus sakraalia ja maallista musiikkia, uudesta perinteiseen, menevästä meditatiivisen rauhoittavaan. Tyylilajit ja aikakaudet punoo yhteen kuoron taiteellinen johtaja Jori Männistö. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.