Vaskivuoren lukion musiikin lukiodiplomikonsertti

ti 10.4. kello 19.00 - kello 20.30

Vaskivuoren lukion musiikin lukiodiplomikonsertti Pyhän Laurin kappeli

Tervetuloa kuulemaan nuorten osaajien musiikin lukiodiplomikonsertteja. Vapaa pääsy.

Musiikin lukiodiplomit ovat lukion päättövaiheessa olevien opiskelijoiden kypsyysnäytteitä. Tänä vuonna Vaskivuoren lukion klassisen ohjelmiston diplomeja valmistuu viisi: konserttikantele, huilu, piano ja viulu. Lisäksi kuullaan erilaisia laulukokoonpanoja. Yksi diplomiesitys koostuu 3-4- kappaleesta ja kestää n. 15 minuuttia.

Vantaalaisessa Vaskivuoren lukiossa on noin 1000 opiskelijaa, joista 120 on musiikki- ja tanssilukiossa. Lisäksi koulussa on medialinja. Vaskivuoren lukiossa tehdään ahkerasti työtä ja saavutetaan hyvät tulokset. Koulu on tunnettu tietotekniikan erityisosaamisesta, matemaattis-luonnontieteellisestä painotuksesta, tanssista ja musiikista. Kuorolaulu, musiikkiteatteri ja äänitystekniikka tunnetaan musiikin alueelta parhaiten. Koulussa arvostetaan luovuutta ja taidekasvatusta.


Järjestäjä

Vaskivuoren lukio

Katso myös

su 19.8. klo 14.00

Kivistön kirkko

Vantaan yhteiset siioninvirsiseurat

Koko Vantaan yhteisiä siioninvirsiseuroja vietetään Kivistön kirkossa.
ma 20.8. klo 18.30 -20.30

Myyrmäen kirkko

Käsikelloyhtye Sonus toivottaa uudet soittajat tervetulleiksi

Haluaisitko oppia soittamaan Suomessa vielä melko harvinaista instrumenttia ja tekemään musiikkia yhdessä? Käsikellojensoitto on yhteistyötä, kovaa harjoittelua ja musiikista nauttimista. Hyvässä porukassa soittaminen on hauskaa, haastavaa ja hulvatonta. Uusia soittajia otetaan syyskuun loppuun asti.
ma 20.8. klo 18.30 -20.30

Myyrmäen kirkko

Lauluyhtye Sonus hakee uusia laulajia, myös miehet tervetulleita!

Lauluyhtyeessä on tällä hetkellä viisi laulajaa. Ohjelmisto koostuu suurimmalta osin 1-3 äänisistä lauluista. uusin yhtyeelle tehdyin sovituksin. Pääasiassa yhtye konsertoi yhdessä Käsikelloyhtye Sonuksen kanssa.