Tuuli Walleniuksen kitarakonsertti

su 8.4. kello 17.00 - kello 17.45

Tuuli Walleniuksen kitarakonsertti Pyhän Laurin kappeli

Konsertissa kuullaan tunnettuja kitarateoksia 1700-luvulta 1900-luvulle. Vapaa pääsy, ohjelma 5 €.

Konsertti sisältää espanjalaista kitaramusiikkia Francisco Tarregalta ja Frederico Moreno- Torrobalta, brasilialaista tunnelmointia Heitor Villa-Lobosilta, sekä modernia kitaramusiikkia Reginald Smith Brindleltä. Lisäksi mukana on barokin säveltäjän Johann Sebastian Bachin, sekä klassismin Napoléon Costen musiikkia.

Tuuli Wallenius on imatralaislähtöinen kitaristi, joka valmistelee parhaillaan klassisen kitaran B-kurssitutkintoa Sibelius-Akatemiassa. Hän on opiskellut kitaransoittoa Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksessa, sekä ammattiopinnoissaan Turun Taideakatemiassa ja Sibelius-Akatemiassa mm. Ismo Eskelisen ja Janne Malisen opetuksessa.


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Katso myös

su 19.8. klo 14.00

Kivistön kirkko

Vantaan yhteiset siioninvirsiseurat

Koko Vantaan yhteisiä siioninvirsiseuroja vietetään Kivistön kirkossa.
ma 20.8. klo 18.30 -20.30

Myyrmäen kirkko

Käsikelloyhtye Sonus toivottaa uudet soittajat tervetulleiksi

Haluaisitko oppia soittamaan Suomessa vielä melko harvinaista instrumenttia ja tekemään musiikkia yhdessä? Käsikellojensoitto on yhteistyötä, kovaa harjoittelua ja musiikista nauttimista. Hyvässä porukassa soittaminen on hauskaa, haastavaa ja hulvatonta. Uusia soittajia otetaan syyskuun loppuun asti.
ma 20.8. klo 18.30 -20.30

Myyrmäen kirkko

Lauluyhtye Sonus hakee uusia laulajia, myös miehet tervetulleita!

Lauluyhtyeessä on tällä hetkellä viisi laulajaa. Ohjelmisto koostuu suurimmalta osin 1-3 äänisistä lauluista. uusin yhtyeelle tehdyin sovituksin. Pääasiassa yhtye konsertoi yhdessä Käsikelloyhtye Sonuksen kanssa.