Tuuli Walleniuksen kitarakonsertti

su 8.4. kello 17.00 - kello 17.45

Tuuli Walleniuksen kitarakonsertti Pyhän Laurin kappeli

Konsertissa kuullaan tunnettuja kitarateoksia 1700-luvulta 1900-luvulle. Vapaa pääsy, ohjelma 5 €.

Konsertti sisältää espanjalaista kitaramusiikkia Francisco Tarregalta ja Frederico Moreno- Torrobalta, brasilialaista tunnelmointia Heitor Villa-Lobosilta, sekä modernia kitaramusiikkia Reginald Smith Brindleltä. Lisäksi mukana on barokin säveltäjän Johann Sebastian Bachin, sekä klassismin Napoléon Costen musiikkia.

Tuuli Wallenius on imatralaislähtöinen kitaristi, joka valmistelee parhaillaan klassisen kitaran B-kurssitutkintoa Sibelius-Akatemiassa. Hän on opiskellut kitaransoittoa Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksessa, sekä ammattiopinnoissaan Turun Taideakatemiassa ja Sibelius-Akatemiassa mm. Ismo Eskelisen ja Janne Malisen opetuksessa.


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Katso myös

to 28.6. klo 12.00

Pyhän Laurin kirkko

Pilvi Listo (cembalo): Das Wohltemperierte Klavier / Laurin päiväkonsertit -sarja

Ohjelmassa Johann Sebastian Bachin musiikkia Pilvi Liston Bach-albumilta (Wohltemperiertes Klavier) ja muuta saman aikakauden musiikkia. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.
ke 4.7. klo 12.00 -12.30

Asolan seurakuntatalo

KAIKENMAAILMAN VEISUT eli ilmainen matka maailman ympäri

- lauletaan puoli tuntia virsiä eri maista
to 5.7. klo 12.00

Pyhän Laurin kirkko

Kamarikuoro Qoro Quando: HeinäQ / Laurin päiväkonsertit -sarja

Konsertin ohjelma on monipuolinen kattaus sakraalia ja maallista musiikkia, uudesta perinteiseen, menevästä meditatiivisen rauhoittavaan. Tyylilajit ja aikakaudet punoo yhteen kuoron taiteellinen johtaja Jori Männistö. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.