Rooma, ikuinen kaupunki - lähde mukaan matkalle

ti 3.4. kello 18.00 - kello 19.30

Rooma, ikuinen kaupunki - lähde mukaan matkalle Hämeenkylän kirkko

Kiinnostaisiko lähteä syksyllä Roomaan? Nyt siihen olisi hieno tilaisuus. Tule tutustumaan retken ohjelmaan ja syömään maukasta pizzaa. Kaikki kiinnostuneet tervetuloa!

Roomaa matkakohteena ja suunniteltua matkaa esittelevät Emil Anton ja Matti Hyry. Tarjolla on pizzaa ja hyviä juttuja. Paikkana on  Hämeenkylän kirkon pienessä seurakuntasali tiistaina 3.4 klo 18 alkaen. Sydämellisesti tervetuloa!

Matkalle ikuiseen kaupunkiin


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Kappalainen
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Aikuistyö, vapaaehtoistyö

Olen Hämeenkylän seurakunnan kappalainen. Hämeenkylä on minulle tuttu vuosien takaa. Tulin Hämeenkylän lukioon töihin v. 1999 ja siirryin seurakuntapapiksi v. 2008. Erityisen iloinen olen vanhoista oppilaistani, joita olen saanut vihkiä ja joiden lapsia olen saanut kastaa. Jos haluat auttaa seurakuntaa ja alueen ihmisiä osaamisellasi, ota minuun yhteyttä. Alueella tarvitaan auttavia käsiä ja osaamistasi.  Harrastan aktiivisesti liikuntaa, pelaan jalkapalloa ja tennistä. Projektinani on nyt keskeneräinen hirsitalo, joka tulisi tehdä loppuun. Yksi asia on saatu loppuun. Se on Kristuksen täydellinen sovitus ja armo, josta riittää sinullekin.