Silent Music: UMO & Johanna Iivanainen

ke 28.3. kello 19.00 - kello 20.15

Silent Music: UMO & Johanna Iivanainen Pyhän Laurin kirkko

Pyhän Laurin kirkon Valoa kohti -sarjassa esiintyvän UMO Jazz Orchestran solistina nähdään tänä vuonna laulaja-lauluntekijä Johanna Iivanainen, joka on löytänyt tiensä suomalaisten sydämiin mm. SuomiLOVE-ohjelman kautta. Konstailemattomien, hengellisten konserttien ohjelmisto tukee pääsiäisviikon harrasta tunnelmaa. Pääpaino on tutuissa ja rauhoittavissa virsissä, kuten Ystävä sä lapsien, Mä silmät luon ylös taivaaseen, Pyhäaamun rauha ja Mun kanteleeni kauniimmin, joista kapellimestari Mikko Hassinen on tehnyt sovitukset big band -kokoonpanolle.

UMO Jazz Orchestra on konsertoinut pääsiäisen alla lähes 20 vuoden ajan erityisellä Silent Music -teemalla. Konserteista on muodostunut myös kuulijoille yksi hiljaisen viikon uusista traditioista.

Lämmöllä odotan pääsiäisviikon konserttia UMOn kanssa. Tämä on ehdottomasti yksi rakkaimmista ohjelmistoista, joita olen UMOn kanssa saanut esittää. Mikko Hassisen upeat sovitukset avasivat minulle aivan uuden näkymän siitä, miten big band voikin soida niin kauniisti ja pehmeästi kirkkosaleissa ja tukea virsien hartautta. Pyhyys ja rauha soivat sieluun saakka, Johanna Iivanainen tunnelmoi.

Tämä sävykäs tulkitsija on palkittu Jazz-Emmalla 2005 ja valittu vuoden parhaaksi naislaulajaksi Jazzrytmit-lehden kriitikkoäänestyksessä 2006 ja tunnetaan myös yhteistyöstään Antti Sarpilan, Eero Koivistoisen ja Jukka Perkon kanssa.

Liput ennakkoon Ticketmasterista 22,50 e / 17,50 e / 11 e https://www.ticketmaster.fi/event/223101

Konsertin kesto on n. 75 min, ei väliaikaa. Ovimyynti alkaa klo 18.15.

 

Pääkaupunkiseudun vanhimman rakennuksen, Vantaan Pyhän Laurin kirkon Valoa kohti -konserttisarjassa (20.3.-1.4.) kuullaan monipuolisesti musiikkia hiljaisen viikon ja pääsiäisen tematiikkaan sopien. Katso kaikki konsertit: http://www.vantaanseurakunnat.fi/uutiset/-/news/35084083/


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta