Valoa kohti -konserttisarja; Harpun säveliä hiljaisen viikon alkuun: Vuokko Ahtila (harppu)

ma 26.3. kello 19.00 - kello 20.00

Valoa kohti -konserttisarja; Harpun säveliä hiljaisen viikon alkuun: Vuokko Ahtila (harppu) Pyhän Laurin kirkko

J. S. Bachin, G. F. Händelin ja D. Scarlattin musiikkia harpulle sovitettuna. Vuokko Ahtila, harppu. Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa.

Vuokko Ahtila aloitti harpunsoiton 12-vuotiaana ja jatkoi musiikin ammattiopintoja Han-An Liun ja Sophie Schwödiauerin oppilaana valmistuen musiikin maisteriksi vuonna 2014. Keväällä 2017 hän suoritti Post-Graduate -jatkotutkinnon Brysselin kuninkaallisessa konservatoriossa Jana Bouskovan luokalla.

Ahtila on työskennellyt orkesterimuusikkona ympäri Suomea ja ulkomailla muun muassa Hampurin Oopperassa ja Norrköpingin orkesterissa. Hän on esiintynyt säveltäjä Kaija Saariahon 60-vuotisjuhlakonsertissa, Sinfonia Lahden nuorena solistina ja pitänyt monia soolokonsertteja eri puolilla Suomea.

Konsertin kesto on noin tunti.

 

Pääkaupunkiseudun vanhimman rakennuksen, Vantaan Pyhän Laurin kirkon Valoa kohti -konserttisarjassa (20.3.-1.4.) kuullaan monipuolisesti musiikkia hiljaisen viikon ja pääsiäisen tematiikkaan sopien. Katso kaikki konsertit: http://www.vantaanseurakunnat.fi/uutiset/-/news/35084083/


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta