Kohti pääsiäistä – Hiljaisuuden päivä

su 25.3. kello 10.00 - kello 18.00

Kohti pääsiäistä – Hiljaisuuden päivä Kivistön kirkko

Hiljaisuuden päivä Sinulle, joka haluat pysähtyä pohtimaan oman elämäsi suuntaa ja valmistautua hiljaiseen viikkoon ja pääsiäiseen.

Hiljaisuuden päivä Kivistön kirkolla palmusunnuntaina 25.3. klo 10-18 kutsuu pysähtymään ja hiljentymään sekä valmistautumaan pääsiäiseen.

Aloitamme aamukahvilla ja nautimme päivän aikana lounaan sekä päiväkahvin. Päivä pitää sisällään mm. lyhyitä hiljaisia rukoushetkiä, vapaata oleilua ja päättyy yhteiseen messuun ja ehtoolliseen. Päivän aikana sinulla on mahdollisuus myös lyhyeen keskusteluun ohjaajan kanssa. Osallistumismaksu 10 euroa, joka sisältää aamu- ja päiväkahvin sekä lounaan.

Mukana retriitinohjaaja Maisa Kumpulainen, pastori Pirkko Järvinen ja pastori, aikuistyön sihteeri Sini Mikkola. 

Ilmoittautumiset 20.3.2018 mennessä: pirkko.jarvinen@evl.fi tai 050 438 7858.


Järjestäjä

Vantaankosken seurakunta

Pappi (aikuiset ja seniorit, diakonia, Myyrmäki)
Vantaankosken seurakunta

Myyrmäen alue

Minä olen Pirkko Järvinen. Olen alanvaihtaja, eli olen opiskellut papiksi vasta aikuisena. Aikaisemmin tein hommia teatteri- ja tapahtumatuotannon parissa. Papiksi minut vihittiin vuonna 2010.

Minusta teatterityöt ja papintyöt eivät ole kovin kaukana toisistaan. Sekä teatterissa että kirkossa haetaan vastauksia perimmäisiin kysymyksiin. Papintyössä saa myös paljon järjestää erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia.

Pidän kaikenlaisista papintöistä: jumalanpalveluksista ja hiljaisuuden viljelystä sekä häistä, kasteista ja hautajaisista, joissa saan kulkea ihmisten rinnalla tärkeissä hetkissä. Mielelläni lähden myös pois kirkon tiloista ja jalkaudun sinne missä ihmiset arkeaan viettävät.

Asun Länsi-Vantaalla mieheni ja kahden mustan kissani kanssa. Harrastan kuorolaulua. Vapaa-aikanani löhöilen sohvalla ja katselen telkkaria tai Netflixiä. Mielelläni myös tuijottelen taivasta mökillämme Siuntiossa.