Aikuisten rippikouluviikonloppu

pe 23.3. kello 17.30 - su 25.3. kello 17.00

Aikuisten rippikouluviikonloppu Asolan seurakuntatalo

Kesähäät tulossa tai kummin homma tiedossa, mutta rippikoulu yhä käymättä! Aikuisten rippikouluviikonlopussa rippikoulu hoituu kätevästi ja nopeasti yhden viikonlopun aikana.

Aikuisten rippikouluviikonloppu on tarkoitettu kaikille täysi-ikäisille, joilla vielä syystä tai toisesta on rippikoulu käymättä. Viikonlopun aikana juttelemme Jumalasta, elämästä ja ihmisyydestä, osallistumme messuun ja koko homma huipentuu sunnuntai-iltana yhteiseen kaste- ja konfirmaatiojuhlaan. Opetus tapahtuu pääosin Asolan seurakuntatalolla. Rippikoulu on täysin ilmainen ja seurakunta tarjoaa lounaat ja kahvit päivien aikana. Ilmoittautumiset Arto Nuutiselle 9.3. mennessä (paikkoja voi kysellä vielä tämän jälkeenkin) osoitteeseen arto.nuutinen@evl.fi

Opetuspäivien kestot:

Pe 23.3. 17.30-20.00

La 24.3. 9.00-17.00

Su 25.3. 10.00-17.00

 


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Diakonia- ja aikuistyön pastori
Rekolan seurakunta
09 830 6725
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Myös WhatsApp.

Rekola on rakas :) Näin on päässyt käymään kohdallani kun olen pappina toimiessa oppinut tuntemaan alueemme ihmisiä ja sen mielenkiintoista monipuolisuutta. Yhteinen historiamme Rekolan seurakunnan kanssa juontaa jo vuodesta 2009, jolloin toimin kesätyöntekijänä seurakunnassa. Myöhemmin tie toi sitten takaisin tänne.

Muiden pappiemme tavoin kastan, vihin, siunaan hautaan sekä toimitan jumalanpalveluksia ja hartauksia. Tule kirkolle tai ota yhteyttä, jos sinulla on jotain kysyttävää tai toivot tapaamista esimerkiksi keskustelua varten.

Vastaan aikuisrippikoulusta, joten ota ihmeessä yhteyttä, jos se syystä tai toisesta tuntuu nyt ajankohtaiselta elämässäsi. Muita pappeuteni vastuualueita Rekolassa ovat kansainväliset jumalanpalvelukset, diakoniatyö ja aikuisten toiminta. Ne ovat myös erityisen lähellä sydäntäni.

seurakuntapastori
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Olen Tiksin seurakunnan nuorten aikuisten pappi. Se tarkoittaa, että voidaan törmätä nuorten aikuisten leireillä ja muussa toiminnassa, mutta myös, festareilla tai baarissa ja tietenkin ihan jumalanpalveluksissa ja toimituksissakin. Jos nähdään niin tule juttelemaan :).

Tiksissä olen ollut töissä pappina vuodesta 2015 ja jo sitä ennen isosena, kesäteologina ja vaikka missä muussakin hommassa. Sydämeltäni ja taustaltani olen vahvasti itävantaalainen ja on mahtavaa saada tehdä töitä juuri täällä.

Vastaan myös Tikkurilan seurakunnan aikuisrippikoulusta eli jos kirkkoon liittyminen tuntuu ajankohtaiselta ja ripari on vielä käymättä, ota yhteyttä.

Lue lisää nuorten aikuisten toiminnasta tästä.

Instagram: terhi_v