Romanttisia säveliä naisteemalla -konsertti

ma 19.3. kello 19.00

Romanttisia säveliä naisteemalla -konsertti Pyhän Laurin kirkko

Maaliskuun 19. päivänä liputetaan kirjailija Minna Canthin ja tasa-arvon päivää. Sen kunniaksi sopraanot Helmi-Maria Abspoel, Päivi Aarnio-Kepsu ja Jaana Siitonen, bassobaritoni Hannu Riihivaara sekä Annalina Backman (piano) ja Kimmo Kepsu (piano) esittävät konsertissaan teemaan sopien muun muassa Clara Schumannin, Fanny Hensel-Mendelssohnin, Pjotr Tsaikovskin ja Sergei Rahmaninovin teoksia. Vapaa pääsy, ohjelma 15 euroa.

Tasa-arvon päivä on kirjailija Minna Canthin (1844–1897) syntymäpäivä. Hän on kahdeksas suomalainen merkkihenkilö ja ensimmäinen suomalainen nainen, joka on saanut oman liputuspäivän.


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Katso myös

to 19.7. klo 12.00

Pyhän Laurin kirkko

Trio Sufira: Va t’en mon chant - Riennä, lauluni / Laurin päiväkonsertit -sarja

Sufira on myöhäiskeskiaikaiseen musiikkiin erikoistunut trio, jonka muusikot ovat Aino Peltomaa (sopraano, nokkahuilu, rumpu & keskiaikainen harppu), Eira Karlson (mezzosopraano ja fiideli) ja Susanna Tollet (altto, nokkahuilu & kampiliira). Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.
to 26.7. klo 12.00

Pyhän Laurin kirkko

Trio Gambaamo: Weisuuta wanhoista kirjoista / Laurin päiväkonsertit -sarja

Weisuuta wanhoista kirjoista on konsertti, jossa yhdistyy suomalainen yhteisveisuuperinne sekä konserttinumerot. Kolmen muusikon – Pia Rask, Katri Susitaival ja Olli Knuth – muodostama kokoonpano on harvinainen: säestyssoittimina ovat urkuharmooni, avainviulu, viola da gamba ja balalaikka. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.
to 2.8. klo 12.00 -13.00

Pyhän Laurin kirkko

Milana Misic: Aikoja sitten / Laurin päiväkonsertit -sarja

Milana Misic esiintyy Pyhän Laurin kirkon kesäkonserttisarjassa yhdessä Tuomas ”Tumppu” Kesälän (piano) ja Juha Lanun (basso) kanssa. Konsertissa kuullaan Milanan omia sekä hänen äitinsä Laila Kinnusen lauluja. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.