Romanttisia säveliä naisteemalla -konsertti

ma 19.3. kello 19.00

Romanttisia säveliä naisteemalla -konsertti Pyhän Laurin kirkko

Maaliskuun 19. päivänä liputetaan kirjailija Minna Canthin ja tasa-arvon päivää. Sen kunniaksi sopraanot Helmi-Maria Abspoel, Päivi Aarnio-Kepsu ja Jaana Siitonen, bassobaritoni Hannu Riihivaara sekä Annalina Backman (piano) ja Kimmo Kepsu (piano) esittävät konsertissaan teemaan sopien muun muassa Clara Schumannin, Fanny Hensel-Mendelssohnin, Pjotr Tsaikovskin ja Sergei Rahmaninovin teoksia. Vapaa pääsy, ohjelma 15 euroa.

Tasa-arvon päivä on kirjailija Minna Canthin (1844–1897) syntymäpäivä. Hän on kahdeksas suomalainen merkkihenkilö ja ensimmäinen suomalainen nainen, joka on saanut oman liputuspäivän.


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Katso myös

su 23.9. klo 17.00 -18.00

Pyhän Laurin kirkko

Omalla äänellä -lauluryhmän 10-vuotisjuhlakonsertti

Konsertissa lauletaan yhdessä ja erikseen tuttuja, rakkaita lauluja. Mukana myös Laurin laulajat ja bändi antamassa vauhtia yhteislaululle. Johtaa Terje Kukk. Vapaa pääsy, vapaaehtoinen ohjelmamaksu.
ma 24.9. klo 18.30 -20.30

Myyrmäen kirkko

Käsikelloyhtye Sonus toivottaa uudet soittajat tervetulleiksi

Haluaisitko oppia soittamaan Suomessa vielä melko harvinaista instrumenttia ja tekemään musiikkia yhdessä? Käsikellojensoitto on yhteistyötä, kovaa harjoittelua ja musiikista nauttimista. Hyvässä porukassa soittaminen on hauskaa, haastavaa ja hulvatonta. Uusia soittajia otetaan syyskuun loppuun asti.
ma 24.9. klo 18.30 -20.30

Myyrmäen kirkko

Lauluyhtye Sonus hakee uusia laulajia, myös miehet tervetulleita!

Lauluyhtyeessä on tällä hetkellä viisi laulajaa. Ohjelmisto koostuu suurimmalta osin 1-3 äänisistä lauluista. uusin yhtyeelle tehdyin sovituksin. Pääasiassa yhtye konsertoi yhdessä Käsikelloyhtye Sonuksen kanssa.