Pyhän hipaisemaa

pe 9.3. kello 18.00

Pyhän hipaisemaa Länsimäen kirkko

Musiikkiviikon konsertti

Holvikirkosta Satumaahan, Sitkeästä sydämestä Amazing graceen. Lauluja populaari- ja iskelmämusiikista, joiden teksteissä ja melodioissa on jotain aivan kuin pyhän hipaisemaa.

 

Perjantai-illan konsertissa Länsimäen kirkossa kuullaan yksinlauluja Hannu Holman lauluoppilailta, naiskuoro Vivace-leidejä ja lauletaan yhdessä. Konsertti on osa Hakunilan seurakunnan 15. Musiikkiviikkoa.

 

Vapaa pääsy. Kolehti Yhteisvastuukeräykseen. 

 

Vivace-leidit

Mia Makaroff, kuoronjohto

Hannu Holman lauluoppilaita

Eeva-Kaisa Malin, huilu

Riikka Jäntti, juonto ja piano

 


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.