Yhteystapahtuma: Mitä teen tämän lapsen kanssa? Kasvattajailta murrosikäisen vanhemmille

to 8.3. kello 18.30

Yhteystapahtuma: Mitä teen tämän lapsen kanssa? Kasvattajailta murrosikäisen vanhemmille Hämeenkylän kirkko

Kevään 2018 teemana on yhteys. Ihminen kaipaa syvempää yhteyttä Jumalaan, lähimmäiseen, luomakuntaan ja itseensä.

Yhteystapahtumien iltatilaisuudet käsittelevät arjen teemoja. Tällä kertaa aiheena on "Mitä teen tämän lapsen kanssa. Kasvattajailta murrosikäisen vanhemmille".

Puhumassa on sosiaalipsykologi ja kirjailija Janne Viljamaa. Viljamaa on kirjoittanut aiheeseen liittyen useita kirjoja, sekä luennoinut kouluissa ja työpaikoilla. Viljamaa antaa selkeitä ja käytännönläheisiä ohjeita siitä, miten ohjata nuori turvallisesti murrosiän kasvuvaiheen läpi hänen persoonallisuuttaan ja itsetuntoaan tukien. Lisätietoa luennoitsijasta.

Kirjamyynti ja kahvitarjoilu, sekä mahdollisuus keskusteluun kahvittelun lomassa.

Sydämellisesti tervetuloa!

(kuva: pixabay.)


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Kappalainen
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Aikuistyö, vapaaehtoistyö

Olen Hämeenkylän seurakunnan kappalainen. Hämeenkylä on minulle tuttu vuosien takaa. Tulin Hämeenkylän lukioon töihin v. 1999 ja siirryin seurakuntapapiksi v. 2008. Erityisen iloinen olen vanhoista oppilaistani, joita olen saanut vihkiä ja joiden lapsia olen saanut kastaa. Jos haluat auttaa seurakuntaa ja alueen ihmisiä osaamisellasi, ota minuun yhteyttä. Alueella tarvitaan auttavia käsiä ja osaamistasi.  Harrastan aktiivisesti liikuntaa, pelaan jalkapalloa ja tennistä. Projektinani on nyt keskeneräinen hirsitalo, joka tulisi tehdä loppuun. Yksi asia on saatu loppuun. Se on Kristuksen täydellinen sovitus ja armo, josta riittää sinullekin.

Projektityön koordinaattori
Hämeenkylän seurakunta

Aikuistyö ja lähetystyö.

Terve! Olen Espoolainen nuorimies, nimeltäni Jarkko.

Ajauduin hyvässä johdatuksessa Vantaan puolelle töihin jalkapallopelien kautta. Minulle selvisi, että noin 8 kilometrin päässä kodistani on upea seurakunta täynnä hienoja ihmisiä.

Palvelen Hämeenkylän seurakunnassa nyt kolmatta vuotta ja olen kiitollinen, että saan olla juuri täällä töissä. Toimin projektityön koordinaattorina, mutta vastuualueina ovat myös lähetystyö, jota sain itsekin tehdä Mongoliassa urheilulähetystyön merkeissä, sekä vapaaehtoistyö. Monessa saan siis olla mukana, joten varmasti näemme! :)

Minulle saa ihan rohkeasti soittaa tai tulla juttelemaan.