Maksetut viulut

to 8.3. kello 18.00

Maksetut viulut Hakunilan kirkko

Musiikkiviikon konsertti

Maksetut Viulut on nuorista ammattimuusikoista koostuva uniikki yhtye, jonka omaleimainen groovaava folk soi suoraan sydämestä.

Tunteikkaat ja freesit sovitukset hengellisistä lauluista ovat ihastuttaneet kuulijoita jo yli viiden vuoden ajan. Maksettujen Viulujen keikat ovat poikkeuksellisen mukaansatempaavia, ja konserteista nauttivat kaikenikäiset kuulijat. 

Hakunilan kirkon konsertti on osa 15. Musiikkiviikkoa.

Vapaa pääsy. Kolehti Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. 

Esimakua bändistä ja konsertista voit katsoa täältä.

Elina Grekula, viulu ja laulu

Henna-Maria Harju, viulu ja laulu

Ossi Mäki-Reini, kitara, laulu ja perkussiot

Samuel Lindell, kitara ja laulu

Neea Lamminmäki, harmooni

Sirpa Luoma, perkussiot ja viulu

 


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.