Nuorisokuorokonsertti Pyhän Laurin kirkossa

la 3.3. kello 19.00

Nuorisokuorokonsertti Pyhän Laurin kirkossa Pyhän Laurin kirkko

Mädchenchor Hamburg (Hampurin tyttökuoro) ja Laurus Nuorisokuoro pitävät yhteiskonsertin. Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa.

Laurus Nuorisokuoron vieraana on konsertissa Mädchenchor Hamburg (Hampurin tyttökuoro), Laurus tekee vuorostaan vastavierailun huhtikuussa Hampuriin.

Hampurin tyttökuoron ovat perustaneet vuonna 2003 Gesa Werhahn ja Christoph Pillat. Kuoro on osa Hampurin Nuorten musiikkikoulua, jonka kuoroissa laulaa n. 200 tyttöä eri ikäryhmistä, joista nuorimmat ovat nelivuotiaita. Hampurin tyttökuoron esittämän kuulemme mm. Palestrinaa, uutta saksalaista kuoromusiikkia sekä Mia Makaroffin ja Soila Sariolan teokset. Yhdessä kuorot laulavat kansanlaulun On suuri sun rantas autius ja Johannes Brahmsin Kehtolaulun.


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Vantaan musiikkiopisto

Katso myös

ma 23.4. klo 19.00

Länsimäen kirkko

Oi kiitos, sa Luojani armollinen

Tuikkujen kevätkonsertti
ti 24.4. klo 18.30

Hakunilan kirkko

Yhteislauluilta

Kultaisen Iän Laulajien yhteislauluilta
ti 24.4. klo 19.00 -19.50

Pyhän Laurin kappeli

Konsertti: Luminoso-jousikvartetti solistinaan Hilda Kunnola, harppu

Luminoso tarkoittaa valoisaa ja valovoimaista. Nuorista ja lahjakkaista soittajista koostuvan Luminoso-jousikvartetin jäsenet opiskelevat mm. Sibelius-Akatemian nuoriso-osastolla. Konsertin kuriositeetti on venäläisen Eduard Kiprskyn Eleginen konsertiino harpulle ja jousikvartetille, joka saa Suomen ensiesityksensä. Kauniissa ja monipuolisessa teoksessa on hyödynnetty kiinnostavasti harpun erilaisia soittotapoja. Vapaa pääsy.