Nuorisokuorokonsertti Pyhän Laurin kirkossa

la 3.3. kello 19.00

Nuorisokuorokonsertti Pyhän Laurin kirkossa Pyhän Laurin kirkko

Mädchenchor Hamburg (Hampurin tyttökuoro) ja Laurus Nuorisokuoro pitävät yhteiskonsertin. Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa.

Laurus Nuorisokuoron vieraana on konsertissa Mädchenchor Hamburg (Hampurin tyttökuoro), Laurus tekee vuorostaan vastavierailun huhtikuussa Hampuriin.

Hampurin tyttökuoron ovat perustaneet vuonna 2003 Gesa Werhahn ja Christoph Pillat. Kuoro on osa Hampurin Nuorten musiikkikoulua, jonka kuoroissa laulaa n. 200 tyttöä eri ikäryhmistä, joista nuorimmat ovat nelivuotiaita. Hampurin tyttökuoron esittämän kuulemme mm. Palestrinaa, uutta saksalaista kuoromusiikkia sekä Mia Makaroffin ja Soila Sariolan teokset. Yhdessä kuorot laulavat kansanlaulun On suuri sun rantas autius ja Johannes Brahmsin Kehtolaulun.


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Vantaan musiikkiopisto

Katso myös

su 19.8. klo 14.00

Kivistön kirkko

Vantaan yhteiset siioninvirsiseurat

Koko Vantaan yhteisiä siioninvirsiseuroja vietetään Kivistön kirkossa.
ma 20.8. klo 18.30 -20.30

Myyrmäen kirkko

Käsikelloyhtye Sonus toivottaa uudet soittajat tervetulleiksi

Haluaisitko oppia soittamaan Suomessa vielä melko harvinaista instrumenttia ja tekemään musiikkia yhdessä? Käsikellojensoitto on yhteistyötä, kovaa harjoittelua ja musiikista nauttimista. Hyvässä porukassa soittaminen on hauskaa, haastavaa ja hulvatonta. Uusia soittajia otetaan syyskuun loppuun asti.
ma 20.8. klo 18.30 -20.30

Myyrmäen kirkko

Lauluyhtye Sonus hakee uusia laulajia, myös miehet tervetulleita!

Lauluyhtyeessä on tällä hetkellä viisi laulajaa. Ohjelmisto koostuu suurimmalta osin 1-3 äänisistä lauluista. uusin yhtyeelle tehdyin sovituksin. Pääasiassa yhtye konsertoi yhdessä Käsikelloyhtye Sonuksen kanssa.