Nuorisokuorokonsertti Pyhän Laurin kirkossa

la 3.3. kello 19.00

Nuorisokuorokonsertti Pyhän Laurin kirkossa Pyhän Laurin kirkko

Mädchenchor Hamburg (Hampurin tyttökuoro) ja Laurus Nuorisokuoro pitävät yhteiskonsertin. Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa.

Laurus Nuorisokuoron vieraana on konsertissa Mädchenchor Hamburg (Hampurin tyttökuoro), Laurus tekee vuorostaan vastavierailun huhtikuussa Hampuriin.

Hampurin tyttökuoron ovat perustaneet vuonna 2003 Gesa Werhahn ja Christoph Pillat. Kuoro on osa Hampurin Nuorten musiikkikoulua, jonka kuoroissa laulaa n. 200 tyttöä eri ikäryhmistä, joista nuorimmat ovat nelivuotiaita. Hampurin tyttökuoron esittämän kuulemme mm. Palestrinaa, uutta saksalaista kuoromusiikkia sekä Mia Makaroffin ja Soila Sariolan teokset. Yhdessä kuorot laulavat kansanlaulun On suuri sun rantas autius ja Johannes Brahmsin Kehtolaulun.


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Vantaan musiikkiopisto

Katso myös

to 28.6. klo 12.00

Pyhän Laurin kirkko

Pilvi Listo (cembalo): Das Wohltemperierte Klavier / Laurin päiväkonsertit -sarja

Ohjelmassa Johann Sebastian Bachin musiikkia Pilvi Liston Bach-albumilta (Wohltemperiertes Klavier) ja muuta saman aikakauden musiikkia. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.
ke 4.7. klo 12.00 -12.30

Asolan seurakuntatalo

KAIKENMAAILMAN VEISUT eli ilmainen matka maailman ympäri

- lauletaan puoli tuntia virsiä eri maista
to 5.7. klo 12.00

Pyhän Laurin kirkko

Kamarikuoro Qoro Quando: HeinäQ / Laurin päiväkonsertit -sarja

Konsertin ohjelma on monipuolinen kattaus sakraalia ja maallista musiikkia, uudesta perinteiseen, menevästä meditatiivisen rauhoittavaan. Tyylilajit ja aikakaudet punoo yhteen kuoron taiteellinen johtaja Jori Männistö. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.