Runo aukkona todellisuuteen - runoretriitti Snoanissa

pe 2.3. kello 16.00 - su 4.3. kello 16.00

Runo aukkona todellisuuteen - runoretriitti Snoanissa

Snoanin retriittikeskus Lärkullassa

Ilmoittautuminen on päättynyt

Hiljaisuuden retriitti, jonka virikepuheet ja yhteiset hetket rakentuvat runojen ympärille. Retriitissä voit halutessasi myös kirjoittaa omia tekstejäsi.

Runoretriitissä hiljaisuus ja vapaus sosiaalisesta kanssakäymisestä virittää meidät kuuntelemaan omaa sisintämme ja mahdollisesti edesauttaa oman luovuutemme esiintuloa vaikka runonkirjoittamisen muodossa. Ohjattuja kirjoitustuokioita ei ole, mutta omaa vapaata aikaa voi milloin tahansa käyttää kirjoittamiseen . Mahdollisuus halutessaan tuoda oma runonsa kaikkien kuultavaksi järjestetään retriitin loppupuolella.
Muuten retriitin oheislukemisto ja kappelihetkien sekä messujen  materiaali on runopainotteista.

Retriitin hintaan sisältyy kuljetus, täysihoito ja ohjelma. Lähtöajasta ja paikasta tiedotamme ilmoittautuneille n. pari viikkoa ennen retriittiä, mutta siis lähtö on tavallisimmin pe klo 16.15 Tikkurilasta ja paluu samaan paikkaan sunnuntaina n. klo 15.


 

Snoan


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Johtava kasvatustyön pastori, aikuiskasvatus, työnohjaus, retriitit ja hiljaisuuden viljely
Seurakuntatyön erityispalvelut
0983061 Vaihde
Unikkotie 5 a B 3krs.
01300 Vantaa

Tavoitettavissa parhaiten klo 9-16 arkisin.

Tuen ja koordinoin Vantaan seurakuntien vapaaehtois- ja aikuistyötä järjestämällä neuvotteluja, suunnittelemalla ja toteuttamalla koulutuksia ja virkistystapahtumia yhdessä työntekijöiden kanssa.

Pidän huolta, että vantaalaisille on tarjolla hiljaisuuden retriittejä ja hiljaisuuden tapahtumia ympäri vuoden.

Koordioin seurakuntien työnohjausta ja olen työnohjaajana käytettävissä seurakuntien työntekijöiden ja vapaaehtoisten työnohjaukseen( yksilöt sekä ryhmät), sielunhoitoon ja hengelliseen ohjaukseen.

Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä ja hengellisyyden ja henkisyyden kysymyksistä arjen keskellä. Tätä haluan edistää toimimalla eri verkostoissa.

Minut tavoitat parhaiten arkisin klo 9-16. Jättämällä viestin puhelimen vastaajaan tai sähköpostitse löydämme toisemme varmasti.

Katso myös

ke 27.6. klo 18.00 -19.00

Martinristi

Lepotila-meditaatio

Avoin meditaatioryhmä
ke 11.7. klo 18.00 -19.00

Martinristi

Lepotila-meditaatio

Avoin meditaatioryhmä
ke 18.7. klo 18.00 -19.00

Martinristi

Lepotila-meditaatio

Avoin meditaatioryhmä