Mukulamessu

su 4.2. kello 12.00

Mukulamessu Hakunilan kirkko

Mukulamessu täyttää 25 vuotta

Joskus sisimpäämme kasvaa ilon kukkamaa. Kaikki on niin hyvin, että ihan naurattaa.

Kynttilänpäivänä Hakunilan kirkossa vietetään Mukulamessua, lasten ja perheiden jumalanpalvelusta. Mukulamessu näki päivänvalon Vantaalla, Hakunilan seurakunnassa helmikuussa 1993. Mukulamessu on siis tullut nuoren aikuisen ikään. Onnea 25-vuotiaalle!

Mukulamessussa lauletaan paljon. Rukousjakson aikana voi hiljentyä ja liikkua, käydä erilaisissa piipahdusmajoissa ja käydä ehtoollisella. 

Silloin tuntuu, että rukouskin siivet saa. Taivaan Isän luokse kiitoslaulu kohoaa. 

Papit: Sari, Hans ja Marko, lastenohjaajat: Liisa, Taina, Eija, Hannele, Anne ja Sanna sekä lapsityönohjaajat Birgitta ja Liisa, musiikissa: Riikka-kanttori ja lapsikuoro Kuunloiste vahvistettuna entisillä lapsikuorolaisilla, Mukulabändissä Teri (piano), Jaakko (basso), Antti (saksofoni ja kitara) ja Markus (lyömäsoittimet).

Ennen messua on tarjolla riisipuuroa alkaen klo 11.

Messun jälkeen nautimme kakkukahvit ja -mehut sekä vietämme pitkäaikaisen lapsityönohjaajamme Liisa Pietilän eläkkeellelähtöjuhlaa.

Tervetuloa Mukulamessuun!


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.

Katso myös

su 30.9. klo 10.00 -16.30

Hämeenkylän kirkko

Enkelien päivä

Enkelien päivän jumalanpalvelukset klo 10 ja klo 16. Aamun pääjumalanpalveluksessa tyhjennetään seurakunnan Kastepuu. Klo 16 muksukirkossa ollaan rennoissa tunnelmissa. Lounas klo 14 asti, jolloin starttaa iltapäivän perhetapahtuma.
su 30.9. klo 10.00 -11.30

Myyrmäen kirkko

Mikkelinpäivän perhemessu

Mikkelinpäivä (enkelien sunnuntai), aiheena Jumalan sanansaattajat.