Kynttilänpäivänmessu ja Yhteisvastuukeräyksen avaus

su 4.2. kello 10.00

Kynttilänpäivänmessu ja Yhteisvastuukeräyksen avaus Rekolan Pyhän Andreaan kirkko

Kynttilänpäivä

Tervetuloa kynttilänpäivänmessuun ja Yhteisvastuukeräyksen avaukseen!

Messussa saarnaajana ja liturgina toimii Vappu Olsbo ja kanttorina Noora Hultin.

Yhteisvastuu 2018 torjuu nälkää ja köyhyyttä Suomessa ja maailman katastrofialueilla. Nina Silander Kirkon Ulkomaanavusta kertoo lisää Yhteisvastuukeräyksestä heti messun jälkeen.

Rekolan Martat keittävät kirkkokahvit ja myyvät leivonnaisia, myynnissä myös Silmukka-ryhmän käsitöitä ja Yhteisvastuu-tuotteita. Tuotto menee Yhteisvastuukeräykseen.

Lähde mukaan yhteisvastuukerääjäksi, apuasi tarvitaan ! Tietoa ja tarvikkeita keräykseen saat messun jälkeen tai Sannamarilta p. 0503290361

 

Mikä kynttilänpäivä?

Nimitys kynttilänpäivä juontaa siitä keskiaikaisesta tavasta, että tänä sunnuntaina vihittiin vuoden aikana kirkossa käytettävät kynttilät. Juhlan raamatullisena aiheena on Jeesus-lapsen tuominen temppeliin ja jumalallinen kirkkaus, joka hänessä tuli maailmaan ja ilmestyi meille. Siunatessaan lasta ja hänen vanhempiaan vanha Simeon ylistää Jumalaa pelastuksesta, jonka hän on valmistanut kaikille kansoille, ja valosta, jonka hän on antanut loistaa kansalleen Israelille.


Järjestäjä

Rekolan seurakunta

Katso myös

su 26.8. klo 10.00

Myyrmäen kirkko

Messu

Messu, 14.sunnuntai helluntaista: Lähimmäinen
su 26.8. klo 12.00

Foibekartano, Sairaalakatu 7

Messu Foibessa

Rekolan seurakunnan järjestämä messu Foibekartanolla – jos sää sallii, ollaan ulkona. Ei messua Rekolan kirkolla tänä sunnuntaina.
su 2.9. klo 10.00 -11.30

Myyrmäen kirkko

Messu

15. sunnuntai helluntaista, aiheena kiitollisuus.