Isovanhemmuuden ilot ja haasteet -vertaisryhmä

ma 15.1. kello 13.00 - kello 15.00

Isovanhemmuuden ilot ja haasteet -vertaisryhmä Korson kirkko

Vertaisryhmä kokoontuu isovanhemmuuden teemojen äärelle. Ilmoittautuminen 12.1.2018 mennessä.

Miten isovanhemmuus syntyy? Millaisia ilon hetkiä olet saanut kokea? Mitkä asiat ovat aiheuttaneet hankausta ja kitkaa? Tarvitaanko yhteisiä pelisääntöjä? Onko yhteys katkennut syystä tai toisesta?

Isovanhemmuuden ilot ja haasteet -vertaisryhmä kokoontuu keväällä 2018 neljä kertaa maanantaisin klo 13-15 (15.1., 12.2., 12.3., 9.4.). Vaihdamme ajatuksia kokemuksistamme isovanhempina ja saamme mahdollisuuden rikastuttaa ajatusmaailmaamme ja kasvaa isovanhempana. Ryhmässä tutkimme isovanhemmuuteen liittyviä aiheita esim. sitoutuminen, tunteet, seksuaalisuus, riidat, sanat, teot, luottamus, anteeksianto ja rakkaus.

Mukaan mahtuu kahdeksan henkilöä.
Ilmoittautumiset 12.1.2018 mennessä:
Kristiina Rauhakallio
Perhetyön koordinaattori, isovanhempi
kristiina.rauhakallio@evl.fi
p. 044 422 0469


Järjestäjä

Korson seurakunta

Perhetyön koordinaattori
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
04150 Vantaa

Hei, olen Kristiina Rauhakallio. Olen työskennellyt Korson seurakunnassa v. 2015 alkaen. Määräaikainen perhetyön koordinaattorin virka kestää toukokuun loppuun 2019 asti. Tehtäväni on kehittää uudenlaista toimintaa perheille vauvasta vaariin. Työskentelen enimmäkseen kirkkorakennuksen ulkopuolella seurakuntalaisten keskuudessa tehden työtä erilaisten verkostojen kanssa (esim. päiväkodit ja neuvolat).

Minulle tärkeää on ihmisten rakkaudellinen kohtaaminen ja läsnäolo. Saan kohdata Sinussa Kristuksen kasvot. Ammennan voimaa hiljaisuudesta ja luonnosta. Musiikki, soitto, laulu ja tanssi tuovat elämääni iloa. Näissä kaikissa saan rakentua Jumalan läsnäolossa.

Mikä Sinulle on tärkeää? Minkä aika on nyt?