Vanhan musiikin yhtye Kiilin loppiaiskonsertti

la 6.1. kello 16.00

Vanhan musiikin yhtye Kiilin loppiaiskonsertti Pyhän Laurin kirkko

Vanhan musiikin yhtye Kiili, solisteinaan Karis Trass (mezzosopraano), Tõnis Kaumann (baritoni), Marten Meibaum (basso) ja Jose Antonio Page Ramirez (trumpetti). Keskiajan ja renessanssin joulu- ja loppiaismusiikkia. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €

Gregorius, keskiaikaiset käsikirjoitukset (Libre Vermell), Gabrieli, Praetorius, Byrd, Holborne jne.
https://www.facebook.com/early.music.kiili/
 


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Katso myös

to 19.7. klo 12.00

Pyhän Laurin kirkko

Trio Sufira: Va t’en mon chant - Riennä, lauluni / Laurin päiväkonsertit -sarja

Sufira on myöhäiskeskiaikaiseen musiikkiin erikoistunut trio, jonka muusikot ovat Aino Peltomaa (sopraano, nokkahuilu, rumpu & keskiaikainen harppu), Eira Karlson (mezzosopraano ja fiideli) ja Susanna Tollet (altto, nokkahuilu & kampiliira). Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.
to 26.7. klo 12.00

Pyhän Laurin kirkko

Trio Gambaamo: Weisuuta wanhoista kirjoista / Laurin päiväkonsertit -sarja

Weisuuta wanhoista kirjoista on konsertti, jossa yhdistyy suomalainen yhteisveisuuperinne sekä konserttinumerot. Kolmen muusikon – Pia Rask, Katri Susitaival ja Olli Knuth – muodostama kokoonpano on harvinainen: säestyssoittimina ovat urkuharmooni, avainviulu, viola da gamba ja balalaikka. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.
to 2.8. klo 12.00 -13.00

Pyhän Laurin kirkko

Milana Misic: Aikoja sitten / Laurin päiväkonsertit -sarja

Milana Misic esiintyy Pyhän Laurin kirkon kesäkonserttisarjassa yhdessä Tuomas ”Tumppu” Kesälän (piano) ja Juha Lanun (basso) kanssa. Konsertissa kuullaan Milanan omia sekä hänen äitinsä Laila Kinnusen lauluja. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.