Christmas Jazz – Mariah Hortans & Mathias Sandberg Duo

ti 2.1. kello 19.00

Christmas Jazz – Mariah Hortans & Mathias Sandberg Duo Pyhän Laurin kirkko

Jazzlaulajatar Mariah Hortansin ja kitaristi Mathias Sandbergin musiikki on rauhallista, tunnelmallista ja traditionaalista vocal-jazzia. Christmas Jazz -konsertissa kuullaan sovituksia muun muassa Sibeliuksen, Händelin ja Schubertin klassisista joulusävellyksistä, perinteisistä pohjoismaisista joululauluista sekä englantilaisista christmas carolseista.

Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa Merimieskirkon hyväksi.

Mariah Hortans on koulutukseltaan laulunopettaja. Esiintymisien ja opetuksen lisäksi hän on viime vuosina myös toiminut kuoronjohtajana.

Jazzkitaristi Mathias Sandberg opiskeli mm. Manhattan School of Musicissä, New Yorkissa, sekä Berklee College of Musicissa, Bostonissa. Hän on yksi Pohjanmaan kysytyimmistä freelance-muusikoista ja on työskennellyt mm. Georg Riedelin, LaGaylia Frazierin, Pierre Swärdin, Jukka Eskolan, Teppo Mäkysen sekä Manuel Dunkelin kanssa.

Duo on esiintynyt aktiivisesti Suomessa kahdella kiertueella USA:ssa. Tänä vuonna Mariah Hortans ja Mathias Sandberg tekevät yli 35:n konsertin Christmas Jazz -kiertueen Inarista Helsinkiin.

Lisätiedot: www.mariahhortans.net/duo.html


Järjestäjä

Vanda svenska församling

Katso myös

ke 5.12. klo 18.30

Myyrmäen kirkko

Joulukonsertti

Julkonsert med Luciaspel
pe 7.12. klo 13.00

Myyrmäen kirkko

Kauneimmat joululaulut

Joululaulujen yhteislaulutilaisuus
pe 7.12. klo 19.00

Myyrmäen kirkko

Joulukonsertti

Kuorokonsertti