Suomalainen joulu

ma 18.12. kello 19.00

Suomalainen joulu Hakunilan kirkko

Vivace-kuorojen joulukonsertti

Maanantai-iltana 18.12. Hakunilan kirkon täyttää Vivace-kuorojen jouluiset sävelet. Joulukonsertin teemana on suomalainen joulu ja kuultavana suomalaista joulumusiikkia kuoroille. 

Lapsikuoroa, nuorten kamarikuoroa ja Vivacen leidejä johtaa Mia Makaroff. 

Konserttiin on vapaa pääsy. Väliajalla vapaaehtoinen maksu buffettarjoiluista. Buffetin tuotto buffetista menee Kirkon Ulkomaanavun kautta lapsille ja nuorille.


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.

Katso myös

ke 5.12. klo 18.30

Myyrmäen kirkko

Joulukonsertti

Julkonsert med Luciaspel
pe 7.12. klo 13.00

Myyrmäen kirkko

Kauneimmat joululaulut

Joululaulujen yhteislaulutilaisuus
pe 7.12. klo 19.00

Myyrmäen kirkko

Joulukonsertti

Kuorokonsertti