Kuusikirkko Hakunilassa

su 17.12. kello 10.00

Kuusikirkko Hakunilassa Hakunilan kirkko

Tervetuloa messuun – Jumalan kansan yhteiseen juhlaan!

Kolmas kynttilä syttyy. 

Hakunilan messu on 3. adventtisunnuntaina poikkeukselliseen aikaan jo klo 10. Tervetuloa koristelemaan kirkon suurta joulukuusta yhdessä kuusikirkossa! 

Kuusikirkon jälkeen on tarjolla riisipuuroa ja puurojen jälkeen joululaulukulkue Kartanon jouluun. Kartanolla lauletaan kauneimpia joululauluja n. klo 12- kanttori Juha Paukkerin johdolla.

 


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

kirkkoherra
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa

Hakunilan seurakunta on ilon ja toivon yhteisö. Tahdomme kutsua ihmisiä armollisen Jumalan yhteyteen ja rohkaisemme välittämään lähimmäisistä ja luomakunnasta.

Kirkkoherran pääasiallinen tehtävä on johtaa seurakunnan toimintaa yhdessä seurakuntaneuvoston kanssa. Yksin ei tarvitse työtä tehdä, vaan meitä on aktiivinen, innostava ja ammattitaitoinen joukko työntekijöitä ja vapaaehtoisia kantamassa vastuuta. Lisäksi meillä on hyvät verkostot alueemme eri toimijoihin ja muihin seurakuntiin.

Vapaa-aikana liikun mielelläni metsässä: välillä vaeltaen, välillä rastia etsien. Silloin motoksi sopii hyvin: Etsikää, niin löydätte. (Matt. 7:7)

 

 

 

Katso myös

ti 27.11.2018 klo 9.15 - to 29.11.2018 klo 23.59

Hämeenkylän kirkko

Lasten adventtikirkot: Seuraa tähteä!

Lasten omat adventtikirkot 27.-29.11. Näemme joulun kertomuksen ja ihmettelemme tuiketta taivaalla. Tervetuloa laskeutumaan joulun odotukseen!
la 1.12. klo 10.00 -13.00

Myyrmäen kirkko

Adventtimyyjäiset

Adventtimyyjäisissä myynnissä jouluisia leivonnaisia, kortteja, käsitöitä, kirjoja, arpoja sekä kahviosta riisipuuroa ja pullakahvit.
su 2.12. klo 18.00

Seutulan kappeli

Adventtivesper

1. adventin illan musiikillinen rukoushetki