Kamarikuoro Qoro Quando: JouluQ

pe 15.12. kello 18.00

Kamarikuoro Qoro Quando: JouluQ Pyhän Laurin kirkko

Ja niin joulu joutui jo taas Pohjolaan. Satavuotiaan Suomen kunniaksi Qoro Quando syventyy tänä jouluna suomenkieliseen musiikkiin. JouluQ-konsertti saattelee kuulijat joulun tunnelmaan perinteisin joulun sävelin. Kuoroa johtaa Jori Männistö.

Vapaa pääsy, ohjelma 15 / 10 euroa (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät sekä varus- ja siviilipalvelusmiehet). Ovet avataan puoli tuntia ennen tilaisuuden alkua.


 

 

Qoro Quando on vantaalainen, vuodesta 2001 toiminut kamarikuoro. Parasta Qoro Quandossa on ihmiset ja yhdessä laulaminen. Qoroquandolaisia sitoo yhteen laulamisen intohimo ja halu kehittyä laulajina, sekä yksilöinä että yhdessä kuorona. Qoro Quandossa musiikin tekemiseen suhtaudutaan vakavasti, mutta ei ryppyotsaisesti. Ohjelmisto on vuosien varrella muokkautunut monipuoliseksi: kansanlauluista ja perinteisistä kuorolauluista viihde- ja popmusiikkiin.

Kuorolaisten sitoutumisen ja pitkäjänteisen ja suunnitelmallisen harjoittelun tuloksena Qoro Quando on kehittynyt paljon ja yltänyt kultamitalitasolle kaikissa kilpailuissa ja katselmuksissa, joihin se on viime vuosina osallistunut. Kultaa on saavutettu Anton Bruckner -kilpailussa Itävallassa 2011, World Choir Gameseissa Latviassa 2014 ja viimeisenä Tampereen sävelen kuorokatselmuksessa 2015. Kuoroa on johtanut vuodesta 2008 lähtien Jori Männistö.

Lisätiedot: https://qoroquando.fi/


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Katso myös

ke 5.12. klo 18.30

Myyrmäen kirkko

Joulukonsertti

Julkonsert med Luciaspel
pe 7.12. klo 19.00

Myyrmäen kirkko

Joulukonsertti

Kuorokonsertti
su 9.12. klo 18.15

Myyrmäen kirkko

Joulukonsertti

Käsikelloyhtyeen konsertti