Lapsiperheiden puurojuhla

to 14.12. kello 17.00 - kello 19.00

Lapsiperheiden puurojuhla Hakunilan kirkko

Perheiden joulutapahtuma

Lapsiperheiden yhteinen joulujuhla Hakunilan kirkolla 14.12. Joululauluja laulaen ja joulupuuroa vatsa täynnä on mukava aloittaa joulun odotus.

Joulupuuroa tarjolla klo 17 alkaen ja klo 18 Lasten kauneimmat joululaulut. Musisoimassa Kuunloiste-lapsikuorolaisia, päiväkerholaisia, perhekerholaisia, Riikka-kanttori ja mukana myös seurakunnan lastenohjaajia.

Vapaa pääsy. Tervetuloa!


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.