Jean S. - Joulu yhdessä

ti 12.12. kello 19.00

Jean S. - Joulu yhdessä Pyhän Laurin kirkko

Suomen virallinen bilebändi hiljentyy joulun sanoman ääreen ja esittää rakkaimpia joululaulujamme raikkaina ja tunteikkaina sovituksina. Tyylilajit vaihtelevat klassisista a cappella -versioista torvisektiolla maustettuun kepeämpään sointiin. Tutut klassikot En etsi valtaa loistoa, Maa on niin kaunis, Kuului laulu enkelten, Kun maass' on hanki ym. ovat saaneet uuden asun Jean S:n osaavissa käsissä. Jean S. tekee Joulu yhdessä -kiertueen alkuperäisellä kokoonpanolla laulajinaan Antti S. ja Timo S.

Liput 24 € ennakkoon Ticketmasterista https://www.ticketmaster.fi/event/joulu-yhdessa-jean-s-rakkaimmat-joululaulut-lippuja/211953 tai kirkon ovelta ennen konserttia.


 

Sibelius-Akatemian ylioppilaskunnan klubille housebändiksi 1991 perustettu Jean S. on Suomen parhaaksi bilebändiksikin tituleerattu ammattimuusikoiden muodostama ryhmä, joka tunnetaan pukeutumisestaan polvihousuihin ja smokin yläosaan.

Vaikka 11-henkinen Jean S. esittääkin pääosin cover-kappaleita, se on uransa aikana myynyt tähän mennessä yli 200000 albumia ja tehnyt yli 2500 keikkaa. Sillä on ollut myös kaksi omaa tv-showta: Suomi-ilmiö ja Lintsi laulaa.

Energisestä lavaesiintymisestään tunnettu yhtye on ollut vuodesta 2008 UIT:n jokavuotisen kevätrevyyn orkesterina; ensin Peacock Teatterissa ja vuodesta 2010 Helsingin Hakaniemen Arena-näyttämöllä.

Lisätietoja: http://jean-s.com/


 

 

 

 


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Katso myös

ke 5.12. klo 18.30

Myyrmäen kirkko

Joulukonsertti

Julkonsert med Luciaspel
pe 7.12. klo 13.00

Myyrmäen kirkko

Kauneimmat joululaulut

Joululaulujen yhteislaulutilaisuus
pe 7.12. klo 19.00

Myyrmäen kirkko

Joulukonsertti

Kuorokonsertti