Jean S. - Joulu yhdessä

ti 12.12. kello 19.00

Jean S. - Joulu yhdessä Pyhän Laurin kirkko

Suomen virallinen bilebändi hiljentyy joulun sanoman ääreen ja esittää rakkaimpia joululaulujamme raikkaina ja tunteikkaina sovituksina. Tyylilajit vaihtelevat klassisista a cappella -versioista torvisektiolla maustettuun kepeämpään sointiin. Tutut klassikot En etsi valtaa loistoa, Maa on niin kaunis, Kuului laulu enkelten, Kun maass' on hanki ym. ovat saaneet uuden asun Jean S:n osaavissa käsissä. Jean S. tekee Joulu yhdessä -kiertueen alkuperäisellä kokoonpanolla laulajinaan Antti S. ja Timo S.

Liput 24 € ennakkoon Ticketmasterista https://www.ticketmaster.fi/event/joulu-yhdessa-jean-s-rakkaimmat-joululaulut-lippuja/211953 tai kirkon ovelta ennen konserttia.


 

Sibelius-Akatemian ylioppilaskunnan klubille housebändiksi 1991 perustettu Jean S. on Suomen parhaaksi bilebändiksikin tituleerattu ammattimuusikoiden muodostama ryhmä, joka tunnetaan pukeutumisestaan polvihousuihin ja smokin yläosaan.

Vaikka 11-henkinen Jean S. esittääkin pääosin cover-kappaleita, se on uransa aikana myynyt tähän mennessä yli 200000 albumia ja tehnyt yli 2500 keikkaa. Sillä on ollut myös kaksi omaa tv-showta: Suomi-ilmiö ja Lintsi laulaa.

Energisestä lavaesiintymisestään tunnettu yhtye on ollut vuodesta 2008 UIT:n jokavuotisen kevätrevyyn orkesterina; ensin Peacock Teatterissa ja vuodesta 2010 Helsingin Hakaniemen Arena-näyttämöllä.

Lisätietoja: http://jean-s.com/


 

 

 

 


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta