Kivistön kirkon Brunssi

la 9.12. kello 11.00 - kello 14.00

Kivistön kirkon Brunssi Kivistön kirkko

Tule tapaamaan muita ihmisiä brunssin merkeissä!

Brunssi on oivallinen tapa tutustua uusiin ihmisiin tai vaikkapa tavata ystäviä ja sukulaisia sekä seurakunnan työntekijöitä ja vapaaehtoisia. Tule mukaan!

Brunssin hinta on 7€/ aikuinen ja 2,50€/ kolme vuotta täyttänyt lapsi.

Mahdollisuudet pöytävaraukseen klo 11, 12 tai 13. Vain osa pöydistä varataan, joten aina on mahdollista tulla paikan päälle ilmoittautumatta. Varaukset ja tiedustelut: minttu.haapalainen (at) evl.fi tai WhatsApp ja puh: 050 310 7196


Järjestäjä

Vantaankosken seurakunta

Seurakuntapastori
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Olen Minttu ja toimin Korson seurakunnassa jumalanpalveluselämän pappina. Tehtäviini kuuluvat jumalanpalvelusten lisäksi perinteiset papin työt: kirkolliset toimitukset eli hautaan siunaamiset, kasteet ja avioliittoon vihkimiset. Nämä ovat papin työssä juuri sitä ydintä, josta pidän aivan erityisen paljon. Nautin työssäni erilaisten ja eri ikäisten ihmisten kohtaamisesta ja läsnäolosta ihmisten arjessa ja juhlassa. Koen tämän suureksi etuoikeudeksi. Minuun voit olla yhteydessä, halusitpa keskustella elämän iloista tai suruista, suunnitella perheesi ja läheistesi juhlahetkiä tai jos sinulla on ajatuksia tai ideoita.