Hoosianna-kirkko Hakunilassa

su 3.12. kello 12.00

Hoosianna-kirkko Hakunilassa Hakunilan kirkko

Tervetuloa messuun – Jumalan kansan yhteiseen juhlaan!

Ensimmäinen kynttilä syttyy. Joulun odotus alkaa laulamalla yhdessä "Hoosianna" ensimmäisen adventin perhemessussa. 

Papit Tiina Palmu ja Eveliina Ojala, kanttori Riikka Jäntti, lapsityönohjaaja Liisa Pietilä, lastenohjaaja Anne Seppänen, laulamassa Aurinkotanssi-lapsikuorolaisia, viulistina Kaija Mäki-Leppilampi ja osassa yhteislauluista mukana isien ja lasten bändi.

Ennen messua ja messun jälkeen lapsille pientä askartelua kappelissa.

Kirkkokahvit messun jälkeen seurakuntasalissa.


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.

Katso myös

ti 27.11.2018 klo 9.15 - to 29.11.2018 klo 23.59

Hämeenkylän kirkko

Lasten adventtikirkot: Seuraa tähteä!

Lasten omat adventtikirkot 27.-29.11. Näemme joulun kertomuksen ja ihmettelemme tuiketta taivaalla. Tervetuloa laskeutumaan joulun odotukseen!
la 1.12. klo 10.00 -13.00

Myyrmäen kirkko

Adventtimyyjäiset

Adventtimyyjäisissä myynnissä jouluisia leivonnaisia, kortteja, käsitöitä, kirjoja, arpoja sekä kahviosta riisipuuroa ja pullakahvit.
su 2.12. klo 18.00

Seutulan kappeli

Adventtivesper

1. adventin illan musiikillinen rukoushetki