Lähetysmyyjäiset Länsimäen kirkolla

la 2.12. kello 11.00 - kello 14.00

Länsimäen kirkko

Perinteiset joulumyyjäiset lähetystyön hyväksi. Tarjolla mm. käsitöitä, jouluherkkuja, lahjatavaroita. Arpajaiset. Tervetuloa!

Lähetysmyyjäiset Hakunilan seurakunnan nimikkolähettien hyväksi. Käsitöitä, leivonnaisia, lahjatavaroita. Myynnissä myös kahvia, leivonnaisia ja puuroa. Voit kokeilla onneasi arpajaisissa. Kirkkosalissa joululaulutuokioita. Tule mukaan viihtymään hetki Länsimäen kirkolla!


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

lähetyssihteeri
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa

Olen Hakunilan seurakunnan osa-aikainen pyhäkoulu- ja lähetyssihteeri. Koordinoin pyhäkouluja ja lähetyspiirejä. Kutsun vieraita kertomaan lähetystyöstä. Pidän yhteyttä nimikkolähetteihimme lähetyskentillä ja välitän heidän terveisiään seurakuntalaisille. Järjestän erilaisia kampanjoita ja keräyksiä ja olen mukana erilaisissa tapahtumissa tuomassa seurakuntaa tutuksi. Eräs hyvin mieluisa tehtäväni on lähettää kaikille 1-4-vuotiaille seurakuntalaisille syntymäpäivän onnittelukortit.

Katso myös

la 1.12. klo 10.00 -13.00

Myyrmäen kirkko

Adventtimyyjäiset

Adventtimyyjäisissä myynnissä jouluisia leivonnaisia, kortteja, käsitöitä, kirjoja, arpoja sekä kahviosta riisipuuroa ja pullakahvit.