Kauneimmat Joululaulut muskarityylillä

pe 1.12. kello 10.00

Kauneimmat Joululaulut muskarityylillä Länsimäen kirkko

Perheen pienimpien joululaulutilaisuus

"Pieni liekki tänään syttyy.."

Kauneimmat Joululaulut Länsimäen kirkossa perjantaina 1.12. klo 10 lauletaan muskarityylillä. Samalla perjantain muskarit jäävät joulukuuksi tauolle. 

Muskarikauneimmissa lauletaan, leikitään, lorutellaan, soitetaan ja virittäydytään adventin ja joulun tunnelmaan kanttori Riikka Jäntin ja pappi Tiina Palmun johdolla. Ehkäpä nuuhkitaan myös piparin tuoksua.

Kaikissa kauneimmissa joululaulut- tilaisuuksissa kerättävä kolehti käytetään tänä vuonna Suomen Lähetysseuran kautta eri puolella maailmaa syrjäytymisvaarassa olevien nuorten tukemiseen.


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.

Katso myös

ke 5.12. klo 18.30

Myyrmäen kirkko

Joulukonsertti

Julkonsert med Luciaspel
pe 7.12. klo 13.00

Myyrmäen kirkko

Kauneimmat joululaulut

Joululaulujen yhteislaulutilaisuus
pe 7.12. klo 19.00

Myyrmäen kirkko

Joulukonsertti

Kuorokonsertti