Muksukirkko

su 12.11. kello 16.00 - kello 16.30

Muksukirkko

Lapset ovat tärkeä osa jokaista jumalanpalvelusta. Lapsille ja perheille suunnatut muksukirkot ovat pääsääntöisin sunnuntai-iltapäivisin. Kirkkohetkien yhteydessä on yhteistä ohjelmaa ennen tai jälkeen. Tervetuloa isot ja pienet!

Isänpäivän muksukirkkoa vietetään su 12.11. klo 16. Rennossa kirkkohetkessä ovat mukana lastenohjaajat Elina, Maija-Leena ja Pirkko, nuorisotyönohjaaja Pasi sekä papit Jarna ja Katja-Maaria.

Muksukirkon kesto n. 30 min. Ehtoollispöytä on katettuna.

Ennen muksukirkkoa vietetään hauskaa aikaa yhdessä Viidakko -isänpäivätapahtumassa.

Nähdään kirkolla - lämpimästi tervetuloa koko perhe!


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Varhaiskasvatuksen (lapset ja perheet) työalavastaava

Olen palvellut Hämeenkylässä syksystä 2014. Seurakunta on minulle rakas. Koordinoin lasten ja perheiden toimintoja tehden laajasti seurakuntatyötä. Toivon, että voimme yhdessä alueen ihmisten kanssa rakentaa hämeenkyläläistä yhteisöä.

Olen rukouksen ihminen. Sydämeni palaa Jeesukselle. Kun en ole Hämeenkylässä, löydät minut todennäköisesti kotikirkoltani. Vapaa-aikani kuluukin seurakuntaperheen sekä oman rakkaan perheeni ja läheisteni kanssa. Tykkään myös liikunnasta. Kauniit autot, suurkaupungin siluetti ja suomalainen järvimaisema ovat asioita, joita en kyllästy ihastelemaan.

Jutellaan, kun tavataan. Siunausta jokaiseen päivääsi! :)