Hakunilan isänpäivän perhetapahtuma ja -messu

su 12.11. kello 12.00

Hakunilan isänpäivän perhetapahtuma ja -messu Hakunilan kirkko

Tervetuloa messuun ja perheiden tapahtumaan!

Isänpäivän perhetapahtuma ja -messu

Pappina Tiina Palmu ja musiikissa kanttori Riikka Jäntti, Kuunloiste-lapsikuorolaisia ja Make Perttilä, kitara. Vantaan NMKY:n työntekijöitä ja vapaaehtoisia on mukana järjestämässä messua ja perhetapahtumaa.

Ilmainen keittolounas ennen messua. Kirkkokahveilla kakkua isänpäivän kunniaksi messun jälkeen.

Alakerran puuharadalla klo 13- Vantaan NMKY:n järjestämänä pääsee mm. järjestämään Suomen presidenttejä aikajärjestykseen, askartelemaan ja leikkimään mummolan aikaisia leikkejä. Suomi100-teemaista puuhailua alakerrassa koko perheelle.

Tervetuloa mukaan kivaan päivään!


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.

Katso myös

su 19.8. klo 12.00

Hakunilan messu

Tervetuloa messuun, Jumalan kansan yhteiseen juhlaan!
to 23.8. klo 14.00 -15.30

Länsimäen kirkko

Torstaimesta

Kerho on 7 - 12 vuotiaille. Se on avoin ja maksuton kerho. Ei ennakkoilmoittautumista. Kerhoa ohjaavat Hakunilan seurakunnan työntekijät yhdessä vapaaehtoisten aikuisten kanssa. Tarjoamme joka kerta välipalaa. Sitten askartelemme, leikimme ja puuhaamme yhdessä.
su 26.8. klo 12.00

Hakunilan messu

Tervetuloa messuun, Jumalan kansan yhteiseen juhlaan!