Totuus kirjallisuudessa

to 9.11. kello 18.30

Totuus kirjallisuudessa Hämeenkylän kirkko

Kirjailija, kääntäjä Martti Anhava puhuu totuudesta kirjallisuudessa. Anhavaa kommentoi kirjailija Joel Haahtela.

Tilaisuus liittyy reformaation merkkivuoden tapahtumasarjaan, jonka aiheena on Totuus. Illan järjestäjinä toimivat Hämeenkylän seurakunnan kirjallisuuspiirit.

(Kuva: Irmeli Jung.)


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Kappalainen
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Aikuistyö, vapaaehtoistyö

Olen Hämeenkylän seurakunnan kappalainen. Hämeenkylä on minulle tuttu vuosien takaa. Tulin Hämeenkylän lukioon töihin v. 1999 ja siirryin seurakuntapapiksi v. 2008. Erityisen iloinen olen vanhoista oppilaistani, joita olen saanut vihkiä ja joiden lapsia olen saanut kastaa. Jos haluat auttaa seurakuntaa ja alueen ihmisiä osaamisellasi, ota minuun yhteyttä. Alueella tarvitaan auttavia käsiä ja osaamistasi.  Harrastan aktiivisesti liikuntaa, pelaan jalkapalloa ja tennistä. Projektinani on nyt keskeneräinen hirsitalo, joka tulisi tehdä loppuun. Yksi asia on saatu loppuun. Se on Kristuksen täydellinen sovitus ja armo, josta riittää sinullekin.

Projektityön koordinaattori
Hämeenkylän seurakunta

Aikuistyö ja lähetystyö.

Terve! Olen Espoolainen nuorimies, nimeltäni Jarkko.

Ajauduin hyvässä johdatuksessa Vantaan puolelle töihin jalkapallopelien kautta. Minulle selvisi, että noin 8 kilometrin päässä kodistani on upea seurakunta täynnä hienoja ihmisiä.

Palvelen Hämeenkylän seurakunnassa nyt kolmatta vuotta ja olen kiitollinen, että saan olla juuri täällä töissä. Toimin projektityön koordinaattorina, mutta vastuualueina ovat myös lähetystyö, jota sain itsekin tehdä Mongoliassa urheilulähetystyön merkeissä, sekä vapaaehtoistyö. Monessa saan siis olla mukana, joten varmasti näemme! :)

Minulle saa ihan rohkeasti soittaa tai tulla juttelemaan.

Katso myös

ke 5.9. klo 17.00 -18.30

Martinristi

Lukupiiri

Tervetuloa lukemaan ja keskustelemaan!
ke 3.10. klo 17.00 -18.30

Martinristi

Lukupiiri

Tervetuloa lukemaan ja keskustelemaan!
ke 7.11. klo 17.00 -18.30

Martinristi

Lukupiiri

Tervetuloa lukemaan ja keskustelemaan!