Wellu Rowaltz: Miesten Wuoro - miesten viikon konsertti

ti 7.11. kello 19.00 - kello 20.11

Wellu Rowaltz: Miesten Wuoro - miesten viikon konsertti Pyhän Laurin kirkko

Lauluja miehenä olemisen varjoista ja valoista. Wellu Rowaltzin konsertti on osa miesten viikon ohjelmaa. Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa. Konsertin tuotto ohjautuu Vantaalla tapahtuvan miestyön hyväksi.

Miesten viikkoa vietetään vuosittain marraskuussa. Tänä vuonna järjestyksessään 13. teemaviikko toteutuu isänpäivään päättyvällä viikolla 6.-12.11.2017.

Miesten Wuoro on konsertti, johon ovat tervetulleita erityisesti kaikki miehet - iskät, pojat, papat, enot, sedät, kundit, skloddit ja äijät – sekä heidän läheisensä. 

Wellu Rowaltz on suomalainen rock-muusikko, lauluntekijä, säveltäjä, tuottaja, kitaristi ja laulaja, joka on muusikon uransa ohella tehnyt työtä miestyön hyväksi mm. Lyömättömässä linjassa.

Konserttia ennen Miessakit ry:n isätyöntekijä, vuoden isä 2008 - ja itsekin isä - Ilmo Saneri on tavattavissa ja jututettavissa kirkolla. Lue lisää: 

http://www.vantaanseurakunnat.fi/tapahtumat/2017-11-07/iska-

 

Miessakit ry pitää huolta miesten elämää tukevien yksilöllisten, yhteisöllisten ja yhteiskunnallisten rakenteiden vahvistamisesta parantaakseen miesten kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Tikkurilan seurakunta on monin eri tavoin mukana kaupunkilaisten arjessa ja elämässä – rohkeasti armon asialla.


 

Lisätietoja:

www.facebook.com/pg/wellurowaltz

www.miestenviikko.fi

www.miessakit.fi

 


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Katso myös

ke 20.6. klo 18.00

Hämeenkylän kirkko

Pihaseurat

Tule tutustumaan naapureihin ja muihin alueen asukkaisiin.
ke 20.6. klo 18.00 -19.00

Martinristi

Lepotila-meditaatio

Avoin meditaatioryhmä
to 21.6. klo 10.00 -13.00

Asolan seurakuntatalo

Asolan kesäkahvila

Asolan kesäkahvilaan ovat tervetulleita kaiken ikäiset aikuiset ja lapset vanhempiensa seurassa maanantaista torstaihin. Paikalle voit tulla oman aikataulusi mukaan klo 10-13.