Isovanhemmuuden ilot ja haasteet

ti 7.11. kello 17.30

Isovanhemmuuden ilot ja haasteet Korson seurakuntakeskus

Keskusteluilta isovanhemmuuden teemojen äärellä

Miten isovanhemmuus syntyy? Millaisia ilon hetkiä olet saanut kokea? Mitkä asiat ovat aiheuttaneet hankausta ja kitkaa? Tarvitaanko yhteisiä pelisääntöjä? Onko yhteys katkennut syystä tai toisesta?

Keskustelemaan ovat tervetulleita kaikki, jotka tahtovat kohdata muita samassa tilanteessa olevia. Mukaan kutsutaan isovanhempien lisäksi myös vanhempia ja muita kasvattajia. Tilaisuuden alustajina toimivat Sauli Ahopelto, isovanhempi ja Kristiina Rauhakallio, perhetyön koordinaattori ja isovanhempi.

(Kuva: Pixabay)


Järjestäjä

Korson seurakunta

Perhetyön koordinaattori
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
04150 Vantaa

Hei, olen Kristiina Rauhakallio. Olen työskennellyt Korson seurakunnassa v. 2015 alkaen. Määräaikainen perhetyön koordinaattorin virka kestää toukokuun loppuun 2019 asti. Tehtäväni on kehittää uudenlaista toimintaa perheille vauvasta vaariin. Työskentelen enimmäkseen kirkkorakennuksen ulkopuolella seurakuntalaisten keskuudessa tehden työtä erilaisten verkostojen kanssa (esim. päiväkodit ja neuvolat).

Minulle tärkeää on ihmisten rakkaudellinen kohtaaminen ja läsnäolo. Saan kohdata Sinussa Kristuksen kasvot. Ammennan voimaa hiljaisuudesta ja luonnosta. Musiikki, soitto, laulu ja tanssi tuovat elämääni iloa. Näissä kaikissa saan rakentua Jumalan läsnäolossa.

Mikä Sinulle on tärkeää? Minkä aika on nyt?

Katso myös

la 25.8. klo 14.00 -16.00

Korson kirkko

Suvilinnun laulajat

Ulkoilmamessun pop up -kuoro ja soitinryhmä
pe 12.10. klo 19.00 -20.00

Korson seurakuntakeskus

Entisten nuorten ripariveisut

Laulamme punaisen kirjan lauluja ripareita muistellen