Iskä!

ti 7.11. kello 18.00 - kello 19.00

Iskä! Pyhän Laurin kirkko

Tuletko kuulluksi ja nähdyksi isänä? Miessakit ry:n isätyöntekijä, vuoden isä 2008 - ja itsekin isä - Ilmo Saneri on tavattavissa Pyhän Laurin kirkossa ennen Wellu Rowaltzin Miesten Wuoro -konserttia tiistaina 7.11. klo 18.00 alkaen. Tule kertomaan tai jakamaan ajatuksiasi ja juttelemaan hänen kanssaan! Tapaaminen on osa miesten viikon ohjelmaa.

Ilta jatkuu Wellu Rowaltzin Miesten Wuoro -konsertilla Pyhän Laurin kirkossa klo 19.00.Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa. Lue lisää: http://www.vantaanseurakunnat.fi/uutiset/-/news/30003960


Miesten viikkoa vietetään vuosittain marraskuussa. Tänä vuonna järjestyksessään 13. teemaviikko toteutuu isänpäivään päättyvällä viikolla 6.-12.11.2017.

 

Miessakit ry:n Isyyden Tueksi -toiminnan tarkoituksena on saattaa nykyaikainen isyys kuulluksi, näkyväksi ja osallistuvaksi. Toiminnoilla tuetaan isiä itseään, rakennetaan ja ylläpidetään heidän keskinäistä vertaistoimintaansa, tuotetaan tietoa ja täydennyskoulutusta isien kanssa toimiville, sekä luodaan ja ylläpidetään ammatillisia ja yhteiskunnallisia verkostoja isyyden tukemiseksi.


Vuoden isä -palkinto on sosiaali- ja terveysministeriön vuodesta 2006 jakama palkinto henkilölle, joka on edistänyt omalla esimerkillään ja toiminnallaan isyyden merkityksen tunnistamista ja lisännyt näin sen arvostusta. ”Palkinnolla halutaan vaikuttaa siihen, että aktiivinen isyys saisi enemmän jalansijaa yleisessä ajattelutavassa. Tavoitteena on vahvistaa isyyttä, tukea työn ja perheen yhteensovittamista, edistää lapsen etua sekä miesten ja naisten tasa-arvoa.” (Sosiaali- ja terveysministeriö)


 

Lue lisää:

www.miestenviikko.fi

https://www.miessakit.fi/fi/toimintamuodot/isyyden_tueksi

https://www.miessakit.fi/

 

 


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Katso myös

ti 24.4. klo 7.15 -8.00

Myyrmäen kirkko

Aamurukouspiiri

Rukouspiiri kaikenikäisille aamuvirkuille
ti 24.4. klo 9.00 -11.00

Pakkalan kerhohuoneisto

Pakkalan aamukahvit

Tule laittamaan yhdessä aamiaista ja nauttimaan toisten seurasta.
ti 24.4. klo 9.00 -11.00

Rekolan Pyhän Andreaan kirkko

Diakoniakahvila

Aamupalakahvila, juttuseuraa , luettavana päivän lehdet