Agricolamessu goes Vantaa

to 2.11. kello 19.00 - kello 20.30

Agricolamessu goes Vantaa Hämeenkylän kirkko

Koe Helsingin Punavuoresta Vantaalle tuotava Agricolamessu Hämeenkylässä. Colamessu on katu-uskottava ja virtaviivaistettu uuden sukupolven luterilainen messu, jossa bändillä ja visuaalisuudella on vahva rooli. Messun toimittaa pastori, Agricolaliikkeen toiminnanjohtaja Henrik Wikström tiimeineen. Sydämellisesti tervetuloa!

"Me uskomme Jumalaan, joka haluaa henkilökohtaisesti koskettaa jokaisen ihmisen elämää. Jeesus pelastaa, parantaa ja antaa yltäkylläisen elämän."

Agricolamessua vietetään joka keskiviikko Mikael Agricolan kirkossa Helsingissä. Marraskuun 2. päivä on ainutkertainen tilaisuus kokea Colamessu Hämeenkylässä, johon messu rakennetaan valoineen ja musiikkeineen juuri sinua varten.

Messussa yhdistyvät suoraviivainen kulttuuri ja vahva usko Raamatun sanaan. Kuka ikinä olet ja mistä ikinä tulet, olet lämpimästi tervetullut messuun.

Messussa saarnaa pastori, Agricolaliikkeen toiminnanjohtaja Henrik Wikström.

Etukäteen voit tutustua Colamessuun somessa:

Agricolamessun Youtube -kanava
Agricolamessun Instagram -tili

Nähdään 2.11. klo 19:00!


Agricolamessu Vantaalla on osa uskonpuhdistuksen juhlavuoden päätöstä.


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Yhteistyössä Helsingin Tuomiokirkkoseurakunnan kanssa.

Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Varhaiskasvatuksen (lapset ja perheet) työalavastaava

Olen palvellut Hämeenkylässä syksystä 2014. Seurakunta on minulle rakas. Koordinoin lasten ja perheiden toimintoja tehden laajasti seurakuntatyötä. Toivon, että voimme yhdessä alueen ihmisten kanssa rakentaa hämeenkyläläistä yhteisöä.

Olen rukouksen ihminen. Sydämeni palaa Jeesukselle. Kun en ole Hämeenkylässä, löydät minut todennäköisesti kotikirkoltani. Vapaa-aikani kuluukin seurakuntaperheen sekä oman rakkaan perheeni ja läheisteni kanssa. Tykkään myös liikunnasta. Kauniit autot, suurkaupungin siluetti ja suomalainen järvimaisema ovat asioita, joita en kyllästy ihastelemaan.

Jutellaan, kun tavataan. Siunausta jokaiseen päivääsi! :)

Katso myös

su 19.8. klo 10.00

Myyrmäen kirkko

Messu

Messu, 13. sunnuntai helluntaista: Jeesus, parantajamme
su 19.8. klo 10.00 -11.30

Korson kirkko

Messu

Jeesus, parantajamme "Herra, minun Jumalani, sinua minä huusin avuksi, ja sinä teit minut terveeksi. Herra, sinä pelastit minut tuonelasta. Hautaan vaipuvien joukosta sinä toit minut takaisin elämään." - päivän psalmista 106
su 19.8. klo 16.00

Kivistön kirkko

Hyvää ravintoa -messu

Messu, leppoista yhdessäoloa ja hiljentymistä.