Lasten Kekkerit

la 28.10. kello 15.30 - kello 18.00

Lasten Kekkerit Hakunilan kirkko

Lasten ja perheiden iloinen lauantai-iltapäivä

Tervetuloa kirkolle viettämään mukavaa koko perheen lauantai-iltaa! Täällä on juhlantuntua, laulua ja leikkiä, herkkuja ja kivaa tekemistä.

klo 15.30-16 Puuhapisteet avoinna 

klo 16 Lastenkonsertti, jossa kaikki pääsevät mukaan laulamaan ja leikkimään.

Musiikista vastaavat Riikka-kanttori, iloinen Kuunloiste-lapsikuoro, muskaribändissä huipputaitavat Jaakko Kämäräinen (basso), Joonas Kasurinen (piano) ja Markus Malin (lyömäsoittimet).  

klo 17- Puuhapisteet avautuvat uudestaan 

klo 17- Tarjolla iltaruokaa kaikille (ruokaa + herkkuja)

Lasten kekkereillä ovat mukana eläinasuiset lastenohjaajat: Anne, Eija, Liisa ja Hannele ja Riikka-kanttori ja Birgitta-lapsityönohjaaja.

 


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.

Katso myös

ma 19.11. klo 9.00

Hämeenkylän kirkko

Lasten oikeuksien päivän konsertit

Avoimet konsertit lapsille ja perheille klo 9 ja 10. Tervetuloa!