Kipinää kaamokseen - Sinkkuilta alle 40-vuotiaille

pe 27.10. kello 17.00 - kello 20.00

Kipinää kaamokseen - Sinkkuilta alle 40-vuotiaille

Vantaan kaupunginmuseo, Hertaksentie 1

Tule tapaamaan uusia ihmisiä ja etsimään sitä oikeaa! Pikatreffien lisäksi illassa saa käyttökelpoisia vinkkejä parisuhteen ammattilaisilta hurmaamiseen livenä ja verkossa.

Illan ohjelma:
Klo 17 ovet aukeavat ja tarjolla kuohuvaa.
klo 18 ja 19 Speed dating -kierrokset. Vetäjinä Vantaan oma Ensitreffit alttarilla -pariskunta Tiina ja Samuel Svahnström.

Koko illan ajan:
- Kysy parisuhteen asiantuntijalta: Hae vinkit perheneuvoja Titta Huotarilta siihen, miten hurmata livenä tai miten edetä tapailusta suhteeseen.
- Tuunaa nettideittiprofiilisi: parisuhdealan ammattilainen, bloggari Paula Ruotsalainen auttaa sinua näyttämään parhaat puolesi.

Illan aikana voit myös tutustua kaupunginmuseon Tunteiden kiitotiellä -näyttelyyn (www.rakkaudentiloja.fi) ja nauttia sydämellisen makeasta tarjoilusta.


Sinkkuilta on maksuton, eikä vaadi etukäteisilmoittautumista. Ilta on tarkoitettu alle 40-vuotiaille sinkuille. Yli nelikymppisille on tarjolla Tikkurilan seurakunnan järjestämät sinkkuillat.

Tapahtuman järjestävät Vantaan seurakuntien perheneuvonta, Tikkurilan seurakunta ja Vantaan kaupunginmuseo.


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

seurakuntapastori
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Olen Tiksin seurakunnan nuorten aikuisten pappi. Se tarkoittaa, että voidaan törmätä nuorten aikuisten leireillä ja muussa toiminnassa, mutta myös, festareilla tai baarissa ja tietenkin ihan jumalanpalveluksissa ja toimituksissakin. Jos nähdään niin tule juttelemaan :).

Tiksissä olen ollut töissä pappina vuodesta 2015 ja jo sitä ennen isosena, kesäteologina ja vaikka missä muussakin hommassa. Sydämeltäni ja taustaltani olen vahvasti itävantaalainen ja on mahtavaa saada tehdä töitä juuri täällä.

Vastaan myös Tikkurilan seurakunnan aikuisrippikoulusta eli jos kirkkoon liittyminen tuntuu ajankohtaiselta ja ripari on vielä käymättä, ota yhteyttä.

Lue lisää nuorten aikuisten toiminnasta tästä.

Instagram: terhi_v