Heijastus-sarjassa: Irina

pe 6.10. kello 19.00

Heijastus-sarjassa: Irina Pyhän Laurin kirkko

Pääkaupunkiseudun vanhimman rakennuksen, Pyhän Laurin kirkon kivimuurien suojissa on odotettavissa jälleen jännittävä konsertti: tämän vuoden Heijastus-sarjassa esiintyy kotimaisiin kestosuosikkeihin lukeutuva Irina kuusihenkisen bändinsä kanssa. Liput 5 euroa ainoastaan kirkon ovelta ennen konsertin alkua. Lipunmyynti aloitetaan klo 18. Varaathan mukaan tasasumman käteistä.

Laulaja, sanoittaja ja säveltäjä Irinaa voi hyvin kutsua suomipopin ja -rockin kiintotähdeksi. Keväällä Seitsemän -nimisen albuminsa julkaissut Irina jatkaa kesän festivaalikeikkojen jälkeen levynjulkaisukiertuettaan.

Vain elämää -ohjelmassa esiintymisillään hurmannut Irina on tunnettu positiivista energiaa huokuvista keikoistaan. Konsertissa kuullaan niin uusia kuin vanhojakin Irinan hittejä, sekä vaihdellen myös ohjelmassa kuultuja biisejä.

 

 

Heijastus on Tikkurilan seurakunnan Nuorten Aikuisten konserttisarja, joka järjestetään nyt viidettä kertaa. Vuosisatoja vanhaan kirkkotilaan kutsutaan tämän hetken artisteja ja yhtyeitä esittämään tuotantoaan. Sarjassa ovat esiintyneet Laura Närhi (2013), Jarkko Martikainen (2014), Scandinavian Music Group (2015) ja Anssi Kela (2016).

Heijastus on asia, mitä näemme tai kuulemme, kun valo tai ääni kohtaavat pinnan. Pyhän Laurin kirkossa historia kohtaa nykyhetken. Vanha kirkkorakennus on antanut aina tilan samankaltaisille iloille ja suruille, joita nykymusiikki meille tänään välittää.

Irina julkaisi huhtikuun 7. päivänä seitsemännen albuminsa, joka sai myös nimekseen ”Seitsemän”. Albumilla kuullaan vahvoja pop-biisejä, jotka ovat tiukasti kiinni tässä ajassa ja omaavat Irinalle omaleimaisen poljennon, unohtamatta pysäyttäviä balladeja. ”Kappaleissa pohditaan elämän suuntaa, ollaan auki ja rehellisiä niin elämälle kuin rakkaudellekin ja katsotaan niin itseä kuin muitakin hieman armollisemmin silmin”, Irina kertoo.

Irina nousi laajemman yleisön suosioon vuonna 2002 hänen laulaessa Toni Wirtasen Juulian totuudet -sarjaan säveltämän samannimisen tunnuskappaleen. Yhteistyö jatkui 2004 julkaistulla ja platinaa myyneellä Vahva-albumilla, joka toi Irinalle Vuoden debyyttialbumi- ja Vuoden tulokas-Emma-patsaat. Irinan seuraavat albumit, Älä riko kaavaa ja Liiba Laaba ovat nekin myyneet molemmat platinaa ja Miten valmiiksi tullaan? Sekä Askeleita ovat myös lähes platinakannassa. Irina tunnetaan lukuisista radiohiteistä, kuten Pokka, Hiljaisuus, Et huomaa, Kymmenen kirosanaa, Vastaukset, Kunnon syy, Älä sano mitään, Kuurupiiloa, Koko kuva ja Parane parane.

Irinan kuva: Lars Johnson

www.irinansivut.com
www.facebook.com/irinansivut

 


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Katso myös

to 21.6. klo 10.00 -13.00

Asolan seurakuntatalo

Asolan kesäkahvila

Asolan kesäkahvilaan ovat tervetulleita kaiken ikäiset aikuiset ja lapset vanhempiensa seurassa maanantaista torstaihin. Paikalle voit tulla oman aikataulusi mukaan klo 10-13.
to 21.6. klo 12.00

Pyhän Laurin kirkko

Fanfare festivo - Tomas Gricius (trumpetti) ja Julia Tamminen (urut) / Laurin päiväkonsertit -sarja

Ohjelmassa on J. S. Bachin, G. Telemannin, Otto Kettingin ja Henri Tomasin juhlavia teoksia trumpetille ja uruille. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.
to 21.6. klo 13.00 -14.30

Hakunilan kirkko

Kesäkahvit Hakunilan kirkolla

Kahvittelua ja jutustelua