Raitoja elämäni räsymatossa - retriitti erityisesti työttömille Elämännokan leirikeskuksessa

ke 4.10. kello 09.00 - pe 6.10. kello 16.00

Raitoja elämäni räsymatossa - retriitti erityisesti työttömille Elämännokan leirikeskuksessa

Elämännokan leirikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Työttömyyden kohdatessa monenlaiset kysymykset vaivaavat mieltä? Miksi juuri minulle? Miten pärjään tästä eteenpäin taloudellisesti? Kelpaanko enää mihinkään? Retriitissä voit voimaantua ja saada uutta luottamusta tulevaan. Voit keskustella ohjaajien kanssa tai olla keskustelematta, ulkoilla tai hiljentyä sisällä, nauttia siitä että olet täysihoidossa mukavassa ympäristössä.

Työttömien retriitin hinta 60 e sis. täysihoidon, kuljetuksen ja ohjelman. Tarvittaessa voit tiedustella diakoniatoimistosta tukimahdollisuutta. Retriittin ohjaavat Päivi Helen ja Pirjo Semper.

 


Johtava kasvatustyön pastori, aikuiskasvatus, työnohjaus, retriitit ja hiljaisuuden viljely
Seurakuntatyön erityispalvelut
0983061 Vaihde
Unikkotie 5 a B 3krs.
01300 Vantaa

Tavoitettavissa parhaiten klo 9-16 arkisin.

Tuen ja koordinoin Vantaan seurakuntien vapaaehtois- ja aikuistyötä järjestämällä neuvotteluja, suunnittelemalla ja toteuttamalla koulutuksia ja virkistystapahtumia yhdessä työntekijöiden kanssa.

Pidän huolta, että vantaalaisille on tarjolla hiljaisuuden retriittejä ja hiljaisuuden tapahtumia ympäri vuoden.

Koordioin seurakuntien työnohjausta ja olen työnohjaajana käytettävissä seurakuntien työntekijöiden ja vapaaehtoisten työnohjaukseen( yksilöt sekä ryhmät), sielunhoitoon ja hengelliseen ohjaukseen.

Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä ja hengellisyyden ja henkisyyden kysymyksistä arjen keskellä. Tätä haluan edistää toimimalla eri verkostoissa.

Minut tavoitat parhaiten arkisin klo 9-16. Jättämällä viestin puhelimen vastaajaan tai sähköpostitse löydämme toisemme varmasti.