Siipien suhinaa

su 1.10. kello 15.00

Siipien suhinaa Länsimäen kirkko

Mikkelinpäivän perhemessu

Pienet kädet yhteen liitän.

Tervetuloa Mikkelinpäivän perhemessuun klo 15 Länsimäen kirkkoon! Musisoimassa on Länsimäen kirkon muskarilaisia kanttori Riikka Jäntti ja viulisti Kaija Mäki-Leppilammen säestyksellä.

Isää taivaallista kiitän.

Messu sisältää toimintaa kaikenikäisille. Siipien suhinaa, enkeliaskartelua, huivien huisketta ja pienten kantojen kopinaa.

Jeesus siunaa meitä.

Vietämme yhdessä ehtoollista ja pyydämme siunausta. Pappina on Tiina Palmu. Messua ovat valmistelleet myös muskarilaiset ja taidepyhisläiset ohjaajiensa kanssa sekä lastenohjaajat Anne Seppänen ja Sinikka Kurunsaari. 

Anna enkeleitä.

Messun jälkeen on kirkkomehut ja hedelmäsoseet ja -kahvit yläkerran olohuoneessa. Oman enkelivärityksen saa ottaa mukaansa kotiin lähdettäessä. Musisointiakin voi jatkaa, sillä jokaiseen kotiin saa ottaa mukaan myös oman marakassin.

Tervetuloa!

ps. Lisää parkkitilaa löytyy läheisen Alepan ympäristöstä.


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.

Katso myös

to 23.8. klo 14.00 -15.30

Länsimäen kirkko

Torstaimesta

Kerho on 7 - 12 vuotiaille. Se on avoin ja maksuton kerho. Ei ennakkoilmoittautumista. Kerhoa ohjaavat Hakunilan seurakunnan työntekijät yhdessä vapaaehtoisten aikuisten kanssa. Tarjoamme joka kerta välipalaa. Sitten askartelemme, leikimme ja puuhaamme yhdessä.
su 30.9. klo 10.00 -16.30

Hämeenkylän kirkko

Enkelien päivä

Enkelien päivän jumalanpalvelukset klo 10 ja klo 16. Aamun pääjumalanpalveluksessa tyhjennetään seurakunnan Kastepuu. Klo 16 muksukirkossa ollaan rennoissa tunnelmissa. Lounas klo 14 asti, jolloin starttaa iltapäivän perhetapahtuma.