Muksukirkko

su 1.10. kello 14.30 - kello 16.30

Muksukirkko

Lapset ovat tärkeä osa jokaista jumalanpalvelusta. Lapsille ja perheille suunnatut muksukirkot ovat pääsääntöisin sunnuntai-iltapäivisin. Kirkkohetkien yhteydessä on yhteistä ohjelmaa ennen tai jälkeen. Mikkelinpäivän kirkkohetken yhteiset valmistelut klo 14.30 eteenpäin, itse kirkkohetki klo 16.

Enkelten päivää eli Mikkelinpäivää vietetään su 1.10. Muksukirkkoa vietetään klo 16, mutta yhteistä kirkkohetkeä rakennellaan ja enkeliaskarteluja valmistellaan jo klo 14.30 alkaen. Kirkkohetken kesto n. 30 min. Ehtoollispöytä on katettuna.

Mikkelinpäivän muksukirkkoon kutsutaan erityisesti vuoden 2017 kasteperheitä. Kirkkohetki sopii siis hyvin vauvaperheille.

Mukana lastenohjaajat Merja, Minna, Vivi ja Jarna-pappi sekä muusikkomme Laura. Muksukirkossa musisoivat myös kirkkomuskarilaiset.

Mikkelinpäivän aamujumalanpalveluksessa tyhjennetään seurakunnan Kastepuu ja valokuvaaja Nani Annette kuvaa kasteperheitä (erillinen kutsu) kirkolla pitkin päivää.


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Varhaiskasvatuksen (lapset ja perheet) työalavastaava

Olen palvellut Hämeenkylässä syksystä 2014. Seurakunta on minulle rakas. Koordinoin lasten ja perheiden toimintoja tehden laajasti seurakuntatyötä. Toivon, että voimme yhdessä alueen ihmisten kanssa rakentaa hämeenkyläläistä yhteisöä.

Olen rukouksen ihminen. Sydämeni palaa Jeesukselle. Kun en ole Hämeenkylässä, löydät minut todennäköisesti kotikirkoltani. Vapaa-aikani kuluukin seurakuntaperheen sekä oman rakkaan perheeni ja läheisteni kanssa. Tykkään myös liikunnasta. Kauniit autot, suurkaupungin siluetti ja suomalainen järvimaisema ovat asioita, joita en kyllästy ihastelemaan.

Jutellaan, kun tavataan. Siunausta jokaiseen päivääsi! :)

Katso myös

su 30.9. klo 10.00 -16.30

Hämeenkylän kirkko

Enkelien päivä

Enkelien päivän jumalanpalvelukset klo 10 ja klo 16. Aamun pääjumalanpalveluksessa tyhjennetään seurakunnan Kastepuu. Klo 16 muksukirkossa ollaan rennoissa tunnelmissa. Lounas klo 14 asti, jolloin starttaa iltapäivän perhetapahtuma.
su 30.9. klo 15.00

Länsimäen kirkko

Mikkelinpäivän perhemessu

Supinaa ja sipsutusta