Hiljainen Nuuksio uusin silmin ja poluilta poiketen

pe 29.9. kello 09.00 - su 1.10. kello 17.00

Hiljainen Nuuksio uusin silmin ja poluilta poiketen

Nuuksion kansallispuisto

Telttavaellus kahden yön yli tarjoten hiljaisuutta, luonnonrauhaa ja syksyn värien voimaa. Vaellus edellyttää kohtuullista vaelluskuntoa. Ilmoittautuneille järjestetään alkutapaaminen Hakunilan kirkolla 20.9. klo 17, jossa jaetaan vaellusmuonat, teltat ja rinkat. Hinta 100 e sis. kuljetukset, opastuksen, vaellusruoat ja savusaunan.

Sinulle, joka pidät vaeltamisesta ja hiljaisuudesta, mutta et halua juuri nyt matkustaa kauas kotoa on Nuuksion vaellus oivallinen mahdollisuus päästä irti arjesta, hiljentyä ja ennenkaikkea nauttia luonnon läsnäolosta.

Oppaanamme eräopas Simo Ellilä ja pastori Tarja Korpela, jotka ovat molemmat kokeneita Lapin vaeltajia ja vetäneet yhdessä useita hiljaisia vaelluksia.

Ilmoittautumiset osoitteeseen retriitit.vantaa@evl.fi tai 050 321 32 82.

Lisätiedot sisällöstä tarja.korpela@evl.fi

 


Johtava kasvatustyön pastori, aikuiskasvatus, työnohjaus, retriitit ja hiljaisuuden viljely
Seurakuntatyön erityispalvelut
0983061 Vaihde
Unikkotie 5 a B 3krs.
01300 Vantaa

Tavoitettavissa parhaiten klo 9-16 arkisin.

Tuen ja koordinoin Vantaan seurakuntien vapaaehtois- ja aikuistyötä järjestämällä neuvotteluja, suunnittelemalla ja toteuttamalla koulutuksia ja virkistystapahtumia yhdessä työntekijöiden kanssa.

Pidän huolta, että vantaalaisille on tarjolla hiljaisuuden retriittejä ja hiljaisuuden tapahtumia ympäri vuoden.

Koordioin seurakuntien työnohjausta ja olen työnohjaajana käytettävissä seurakuntien työntekijöiden ja vapaaehtoisten työnohjaukseen( yksilöt sekä ryhmät), sielunhoitoon ja hengelliseen ohjaukseen.

Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä ja hengellisyyden ja henkisyyden kysymyksistä arjen keskellä. Tätä haluan edistää toimimalla eri verkostoissa.

Minut tavoitat parhaiten arkisin klo 9-16. Jättämällä viestin puhelimen vastaajaan tai sähköpostitse löydämme toisemme varmasti.