Kansainvälinen messu

su 24.9. kello 10.00

Kansainvälinen messu Korson kirkko

Aiheena: Jumalan huolenpito

Toimittaa: Jani Vanhala, Sanna Heikurinen ja Samuel Luak, Airi Saloniemi. Musiikissa avustavat Zambian Vocal Collection ja Kaarna-laulajat. Messun jälkeen lähetysmyyjäiset ja kirkkokahvit seurakuntasalissa.

Messun virret: 499, 135, 514, 397, 920, 422


Klo 12 Korson kirkossa konsertoi sambialainen acappella-yhtye Zambian Vocal Collection, jonka musiikki on yhdistelmä perinteisiä afrikkalaisia rytmejä, lauluharmonioita ja koreografiaa. Soittimena toimii oma keho. Musiikki koostuu afrikkalaisesta musiikista, gospelista sekä suomalaisesta musiikista afrikkalaisin maustein. Konserttiin on vapaa pääsy. Ohjelmia myydään 10 euron hintaan.


Järjestäjä

Korson seurakunta

Seurakuntapastori
Tikkurilan seurakunta
Unikkotie 5 B
01300 Vantaa

Olen yksi Tikkurilan seurakunnan papeista.  Pappina minulla on etuoikeus olla mukana tilanteissa, joissa ihmisen ainutlaatuisuus, elämän ihmeellisyys ja Jumalan iankaikkisuus kohtaavat. Erilaisten ihmisten kanssa toimiessani opin jatkuvasti uutta.

Olen toiminut Tikkurilassa pappina vuoden 2018 alusta ja tätä ennen työskentelin Vantaalla Korson seurakunnassa. Itä-Vantaa on ollut asuinpaikkani lähes koko elämäni ajan. Perhettäni yhdistää toimiminen jalkapallon parissa, joten minut voi kohdata erinäisten pelikenttien laidoilta kannustamassa.

Katso myös

su 19.8. klo 10.00

Myyrmäen kirkko

Messu

Messu, 13. sunnuntai helluntaista: Jeesus, parantajamme
su 19.8. klo 10.00

Rekolan Pyhän Andreaan kirkko

Messu Rekolassa

Messu Rekolan Pyhän Andreaan kirkossa
la 25.8. klo 14.00 -16.00

Korson kirkko

Suvilinnun laulajat

Ulkoilmamessun pop up -kuoro ja soitinryhmä