Uskontojen rauhankävely Koivukylässä

la 23.9. kello 14.00 - kello 15.30

Uskontojen rauhankävely Koivukylässä

Koivutori - Rekolan Pyhän Andreaan kirkko - Alshifa moskeija

Rekolan seurakunta ja Alshifa-moskeija (Koivukylän moskeija) järjestävät rauhankävelyn, jolla ilmaistaan ihmisten halua elää rinnakkain rauhassa eri uskonnoista, uskonnottomuudesta ja kulttuuritaustoista riippumatta.

Lauantaina 23.9. klo 14 kokoonnutaan Koivutorilla (ostoskeskuksen sisäpiha), josta kävellään Rekolan Pyhän Andreaan kirkolle ja sieltä Alshifa-moskeijalle.

Ohjelmaan kuuluu kirkon ja moskeijan pieni esittely, ja kirkolla on myös pieni tarjoilu. Kävelyllä sekä kirkossa ja moskeijassa saa kysyä islamista ja kristinuskosta sekä kaikista muista katsomuksista niiden edustajilta.

Tervetuloa mukaan!

Kävelyreitti ja kirkkoon kulku on esteetön. Moskeija on ainakin osittain esteetön.


Järjestäjä

Rekolan seurakunta, Vanda svenska församling

Alshifa moskeija

Kirkkoherra
Rekolan seurakunta
(09) 830 6705
Faksi: 09 830 6716
Kustaantie 22
01400 VANTAA

Myös WhatsApp.

Olen Rekolan seurakunnan kirkkoherra. Toimin myös Rekolan seurakuntaneuvoston puheenjohtajana. Seurakuntaneuvoston esityslistat ja pöytäkirjat löydät täältä.

Minut tavoittaa parhaiten soittamalla tai lähettämällä viestin, sillä työpäiväni ovat epäsäännöllisiä - kuten monilla muillakin seurakunnan työntekijöillä. Keskustelen kuitenkin mielelläni asiasta kuin asiasta, on se sitten iloinen tai ikävä. Tapaaminenkin järjestyy, kunhan ajasta ja paikasta sovitaan.

Voit lukea blogiani tästä linkistä.

Voit pyytää minua kaveriksi tai seurata minua sosiaalisessa mediassa.

Rekolan seurakunta Facebookissa.